Αθλητικά

Premier League: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στις ομάδες

Premier League

Η οργανωτική επιτροπή της Premier League, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, αναμένεται να ορίσει μέσα στις επόμενες ημέρες πως θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού σε όλες τις ομάδες μέσα στους επόμενους δύο μήνες, αφού τα αρνητικά τεστ δεν θα είναι πλέον αρκετά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το αποκλειστικό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Daily Mail», ο εμβολιασμός όλων των ομάδων μέσα στο προσεχές δίμηνο θα γίνει υποχρεωτικός.

Επίσης, θα συνεχίσουν να υπάρχουν στα γήπεδα οι κόκκινες ζώνες, τα μέτρα ασφαλείας αλλά και οι υγειονομικά πρωτόκολλα στο αγγλικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βέστερλο – ΟΦΗ: Το Σάββατο (24/7) από το OFI TV στο Youtube

Φορτούνα Σιτάρντ – ΟΦΗ 1-1: Δεύτερη ισοπαλία με καλή εμφάνιση (video)

Κρήτη

Ηράκλειο: Βαρύς ο πέλεκυς για καφετέριες με όρθιους πελάτες

καφετέρια

863 ελέγχους διενήργησαν κατά το τελευταίο 24ωρο οι υγειονομικές αρχές σε όλην την επικράτεια της Κρήτης στο πλαίσιο επιτήρησης των μέτρων μη διασποράς του κορωνοϊού. 

Στο Ηράκλειο, εντοπίστηκαν δύο επιχειρήσεις, οι οποίες λειτουργούσαν ως καφέ και μπαρ, στις οποίες εντοπίστηκαν όρθιοι πελάτες. Και στις δύο περιπτώσεις επιβλήθηκε το πρόστιμο των 2.000 ημερών και αναστολή λειτουργίας για 7 ημέρες. 

Επίσης στο Ρέθυμνο, σε δύο εργαζόμενους επιβλήθηκαν χρηματικές ποινές καθώς κατά την εργασία τους, σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε ένα λιανικής πώλησης, δεν φορούσαν μάσκες. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Νίσυρος: Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών Ρίχτερ

Καύσωνας Δεν αποκλείονται διακοπές ρεύματος

Εντοπίστηκε σακούλα με δύο πιστόλια στον βυθό