Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πρεβολαράκη : Προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης
πρεβολαρακη
 clock 19:34 | 23/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μαρία Πρεβολαράκη, εξασφαλίζοντας το ασημένιο και διεκδικώντας το χρυσό.

Η μεγάλη κυρία της ελληνικής πάλης στη διοργάνωση που γίνεται στα Τίρανα της Αλβανίας ξεκίνησε τους αγώνες από τα προημιτελικά όπου νίκησε εύκολα τη Γερμανίδα Ανικα Βέντλε με 10-0. Η Βέντλε είχε νικήσει την Μαρία Πρεβολαράκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όπου κατέκτησε την 5η θέση, αλλά τώρα ήρθε η ώρα της ρεβάνς.

Στη συνέχεια, στα ημιτελικά των 53 κιλών αντιμετώπισε την Πολωνή Ζάσινα με την οποία ήρθε ισόπαλη 6-6 αλλά πέρασε η Ελληνίδα με 3-1 στους πόντους πρόκρισης και θα παίξει στον τελικό της Παρασκευής.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Μαρία Γεφρέμοβα από την Ουκρανία.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis