Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλει οφ super league: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1,Ολυμπιακός-Άρης 2-1(vid)

ΠΑΟ-ΑΕΚ
 clock 22:34 | 13/03/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το αθηναϊκό ντέρμπι στην πρεμιέρα των play off της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Η Ένωση έκανε μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να νικήσει. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί το γρήγορο προβάδισμά του και οι αποστάσεις στη βαθμολογία έμειναν αναλλοίωτες.  

Ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα με τον Αϊτόρ στο 4' στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς τιμωρώντας τα λάθη της ΑΕΚ.

Όμως δεν είχε τον Κουρμπέλη σε καλή βραδιά, δεν είχε ενέργεια, δεν κρατούσε τη μπάλα για να ελέγξει τον ρυθμό με συνέπεια η ΑΕΚ να πάρει τα ηνία του αγώνα.

Η «Ένωση» κατάφερε να ισορροπήσει και να κυριαρχήσει στη συνέχεια, έβγαλε τελικές και στο τέλος του πρώτου μέρους έφτασε στην ισοφάριση με το πέναλτι του Άμραμπατ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΚ Ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έστησε… πολιορκία έξω από την περιοχή του Διούδη με τον Παναθηναϊκό να αδυνατεί να ξεμυτίσει από την άμυνά του.

Οι παίκτες του δεν μπορούσαν να αλλάξουν τρίτη πάσα με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστές τους Άμραμπατ και Αραούχο να πιέζουν αφόρητα. Δεν μπόρεσαν όμως να σκοράρουν και στο 59’ ο Γιοβάνοβιτς έκανε τρεις αλλαγές!

Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Κώτσιρας στις θέσεις των Καρλίτος, Κουρμπέλη, Σάντσες με τον Παλάσιος να είναι ο σέντρ φορ πλέον.

Η εικόνα των γηπεδούχων βελτιώθηκε, αλλά όχι σε τέτοιο σημείο, ώστε να δικαιούνται να ζητούν κάτι περισσότερο. Το ματς ισορρόπησε, η ΑΕΚ έκλεισε και αυτή τις γραμμές της και οι δύο ομάδες έφτασαν στο τελικό 1-1.

Διαιτητής: Νίκολα Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες (59’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης (59’ Μαουρίτσιο), Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς (46’ Χατζηγιοβάνης), Αϊτόρ (92’ Βιτάλ), Καρλίτος (59’ Βιγιαφάνιες).  

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες (87’ Λε Ταλέκ), Χατζησαφί, Άμραμπατ (78’ Γκαρσία), Μάνταλος (75’ Γέβτιτς), Τσούμπερ (87’ Τάνκοβιτς), Αραούχο. 

Σισέ και Ελ Αραμπί είχαν τη λύση

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα με τον Άρη, αλλά νίκησε με 2-1. Σισέ (45+1) και Ελ Αραμπί (85') τα γκολ των νικητών, είχαν ισοφαρίσει στο 61' οι "κίτρινοι" με τον Εντιαγέ.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ - Λαλά, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Μπουχαλάκης (62' Μ. Καμαρά)- Ροντρίγκες (63' Τικίνιο), Καρβάλιο (62' Βαλμπουενά), Μασούρας (46' Α. Καμαρά)- Ελ Αραμπί

Άρης: Κουέστα - Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα (76' Λούμορ)

- Σάσα, Ματίγια - Ιτούρμπε (69' Χαΐροβιτς), Εντιάγε, Γκάμα (69' Πάλμα)- Καμαρά

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπάσκετ: Εντός έδρας ήττα του ΟΦΗ από το Παλαιό Φάληρο(βαθμολογία)-Δεν έπαιξε ο Εργοτέλης

Super league 2: Bαθμολογική απώλεια για Εργοτέλη!-Αποτελέσματα,βαθμολογίες(vid)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis