Αθλητικά

Παρελθόν από τον πάγκο της Ξάνθης ο Ραμίρεθ

ramirez.jpg

Με μία λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Ξάνθη, έκανε γνωστό ότι λύνεται η συνεργασία της με τον τεχνικό Κίκο Ραμίρεθ, μετά την ήττα από τη Λαμία με 1-0.

Ο Ισπανός τεχνικός, πλήρωσε τα τελευταια άσχημα αποτελέσμαατ της Κρητικής ομάδας. Προσωρινά, ο Κόλτσης και ο Σιδέρης θα αναλάβουν ως υπηρεσιακό δίδυμο, μέχρι να παρθούν αποφάσεις για τον επόμενο τεχνικό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή Κίκο Ραμίρεθ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Αθλητικά

ΕΠΟ: Με 14 ομάδες η Σούπερ Λιγκ-Όρισε μπαράζ Ξάνθη–Απόλλων

Ξάνθη - Ατρόμητος

Παρά τις αντιδράσεις των Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για μπαράζ, η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει τους διπλούς αγώνες μεταξύ της ομάδας από τη Θράκη και της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», για 22 και 29 Αυγούστου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ψήφισε υπέρ των «15» συλλόγων στη μεγάλη κατηγορία, αλλά δεν έπιασε τα 3/4 των ψήφων, που απαιτούνταν. 

Έτσι, οι Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης θα παλέψουν για μια θέση στη Super League 1, ενώ τέλος οι έδρες των αγώνων, θα οριστούν με κλήρωση.

Η ΕΠΟ δεν ασχοληθηκε με την Super League 2