Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 3-2

asteras-paok.jpg
 clock 16:59 | 04/03/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

 Ο Αστέρας έβαλε  τέλος στο νικηφόρο σερί του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ επικρατώντας με 3-2 στην Τρίπολη.
 Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κυριακόπουλο (18'), ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 37ο λεπτό με τον Κάμπος, για να πάρουν ξανά την πρωτοπορία οι γηπεδούχοι στο 53' με τον Τόνσο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Πρίγιοβιτς, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ιγκλέσιας χάρισε την (απίστευτη) νίκη στην ομάδα του!
Ο διαιτητής, Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Τριανταφυλλόπουλο, Ιγκλέσιας, Ντουντού - Ασεβέδο, Πρίγιοβιτς, Πέλκα. 
Συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (46' Κώτσιρας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Κυριακόπουλος (67' Ντουντού), Τσιλιανίδης, Μανιάς (84' Καλτσάς).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Μαουρίσιο, Σάκχοφ (69' Ασεβέδο), Πέλκας, Μακ (57' Μπίσεσβαρ), Κάμπος (83' Κουλούρης), Πρίγιοβιτς. 
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis