Αθλητικά

FIFA: Κίτρινη κάρτα στους ποδοσφαιριστές που φτύνουν στο γήπεδο!

κίτρινη κάρτα

Ένα ακόμη μέτρο θα παρει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για λόγους υγιεινής μετά την πανδημία και την έναρξη των αγώνων. Πρόταση της FIFA είναι να τιμωρούνται με κίτρινη κάρτα οι παίκτες που φτύνουν στο χορτάρι!

Ο πρόεδρος της ιατρικής επιτροπής της FIFA, τόνισε πως ίσως θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν μια τιμωρία για τους παίκτες ώστε να σταματήσουν να φτύνουν στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Βέλγος Μισέλ Ντ’ Όγκε έδειξε πως στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όχι μόνο εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο αλλά προτείνουν συνεχώς πράγματα για να καταφέρει το άθλημα να επιστρέψει και να ελαχιστοποιηθεί όσο είναι αυτό δυνατό, ο κίνδυνος από τον κορονοϊό.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της FIFA, «είναι κάτι που συνηθίζουν να κάνουν, αλλά είναι τρομερά ανθυγιεινό. Πρέπει όλοι να επιστρέψουν και να είναι τρομερά προσεκτικοί στους κανόνες υγείας».

Όπως φαίνεται έχει προτείνει να παίρνουν κίτρινη κάρτα όσοι ποδοσφαιριστές φτύνουν στο χορτάρι κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Τώρα το πως μπορεί αυτό να συμβεί στην πράξη, είναι κάτι που θα μάθουμε το προσεχές διάστημα αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον διαιτητή να έχει την προσοχή του στραμμένη σε 22 ποδοσφαιριστές για να τιμωρεί με κίτρινη κάρτα όποιον φτύνει.

Εκτός κι αν ασχολείται το VAR μόνο με αυτό…

Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Καλή παρουσία του Καραλή στο επί κοντώ με 5.80 (video)

Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 5,87μ., ωστόσο με 5,80μ. έχει κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένος με τη σημερινή του παρουσία στους Ολυμπικούς Αγώνες 2020 του Τόκιο. Ο νεαρός ξεπέρασε τα 5,80μ., ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ και πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ Κ23

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Καλή παρουσία από την Ειρήνη Βασιλείου-''Κρατάω τη συμμετοχή'' (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποσύρθηκε η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού