Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Εργοτέλης: Δήλωση Ηλία Κώτσιου για τα γεγονότα στη Χερσόνησο
ΚΩΤΣΙΟΣ
 clock 19:24 | 15/12/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Ηλίας Κώτσιος, προπονητής του Εργοτέλη, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, μέσω του επίσημου site της ομάδας, σχετικά με το περιστατικό που εμπλέκεται ο ίδιος, στο ματς με την Χερσόνησο.

Όπως ο ίδιος δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε συνθήκες έντονης ψυχολογικής φόρτισης λόγω άδικων διαιτητικών αποφάσεων, αντιλήφθηκα ότι άτομα της αντίπαλης ομάδας κινήθηκαν προς ποδοσφαιριστή μου με σπρωξίματα. Πήγα στον αγωνιστικό χώρο για να προστατεύσω τους παίκτες και αντέδρασα στα σπρωξίματα που κατευθύνονταν και προς το πρόσωπό μου, καθώς και στη λεκτική επίθεση, με τρόπο που δεν ήταν ενδεδειγμένος».

Η Διοίκηση του Εργοτέλη ,σε νέα ανακοίνωσή της, «ξεκαθαρίζει κατηγορηματικά ότι οι αξίες της ευγενούς άμιλλας, ο σεβασμός προς τον αντίπαλο και το «ευ αγωνίζεσθαι» θα αποτελούν πάντα βασικές αρχές για τον Σύλλογό μας.Οφείλουμε, ως Σύλλογος, να ζητήσουμε συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί σχετικά με όσα έγιναν στο ντέρμπι με τη Χερσόνησο και είναι αντίθετα με όσα πρεσβεύει η φιλοσοφία μας. Είμαστε, ωστόσο, υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε το ήθος και το κύρος του προπονητικού μας team και των ποδοσφαιριστών μας.

Θέλουμε να αναφερθούμε ιδιαίτερα στον προπονητή μας, Ηλία Κώτσιο, έναν άνθρωπο-υπόδειγμα ήθους, με πολυετή προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επί τρεις δεκαετίες σε υψηλότατο επίπεδο. Ξεκαθαρίζουμε ότι ουδείς έχει το δικαίωμα να πετάει λάσπη στον Ηλία Κώτσιο και στον Εργοτέλη, για ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό, εν μέσω προκλήσεων και χτυπημάτων που δέχτηκε ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές μας.»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis