Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δύσκολη νίκη του ΠΑΣ, 2-1 την Καλλονή
as_manias.jpg
 clock 19:38 | 21/11/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο ΠΑΣ Γιάννενα  επικράτησε δύσκολα επί της Καλλονής με 2-1,επιστρέφοντας στις νίκες μετά απο δυο αγωνιστικές. 
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, και πήραν στο 7' το προβάδισμα με το γκολ του Μανιά ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο λάθος της άμυνας της Καλλονής. Ο ΠΑΣ είχε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε κι άλλες φάσεις για να διευρύνει το σκορ. 

Η Καλλονή κόντρα στη ροή του αγώνα ισοφάρισε στο 64' χάρη σε ένα εξαιρετικό γκολ του Μπαργκάν, ο οποίος αιφνιδίασε το Βελλίδη από τα 30 μέτρα. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, και στο 84' ο Μανιάς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, που επέστρεψαν στις επιτυχίες.
Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Κόκκινες: 83' Ούκα (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Καρανίκας - Κεϊτά, Μπαργκάν, Μανούσος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μανιάς (82' Γιάκος), Κοζορώνης (75' Γαρουφαλιάς), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ίλιτς, Καρανίκας, Τσάβες (90' Ηλιάδης), Ναδάλες.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Σπυρόπουλος (70' Αντέτζο), Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (60' Γιορέντε), Καλτσάς, Κεϊτά, Σαμπά (78' Κλαντρουμπσκί), Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis