Αθλητικά

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αραούχο

αραούχο ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 +1 χρόνια και πήρε και πάλι τη φανέλα με το Νο11 στην πλάτη.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αγορά του Σέρχιο Αραούχο από την ισπανική Λας Πάλμας. Ο Αργεντινός άσος υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο συνεργασίας για 3 +1 χρόνια και πήρε και πάλι τη φανέλα με το Νο11 στην πλάτη.

Ο Σέρχιο Εζεκιέλ Αραούχο γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1992 στην πόλη Νεουκέν της Αργεντινής. Εντάχθηκε από πολύ μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής της Μπόκα Τζούνιορς και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2009-10, στα 18 του χρόνια. Αγωνίστηκε συνολικά σε 22 αγώνες (1 γκολ) και πανηγύρισε το πρωτάθλημα Απερτούρα 2011.

Το 2012 δόθηκε δανεικός στην Μπαρτσελόνα Β, με την οποία αγωνίστηκε σε 34 αγώνες και πέτυχε 7 γκολ τη σεζόν 2012-13. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του στην Τίγκρε της Αργεντινής τη σεζόν 2013-14 (12 αγώνες – 2 γκολ) και στην Λας Πάλμας τη σεζόν 2014-15, με την οποία σκόραρε 25 φορές σε 43 αγώνες της Σεγούντα Ντιβισιόν!

Η ισπανική ομάδα επέστρεψε το 2015 στην Πριμέρα Ντιβισιόν με τη βοήθεια του «Ελ Τσίνο», ο οποίος αγωνίστηκε σε 43 αγώνες και πέτυχε 7 γκολ με τον σύλλογο των Καναρίων Νησιών στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου σε μιάμιση σεζόν (Αύγουστος 2015-Δεκέμβριος 2016).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ: Παίκτης του και επίσημα ο Τοράλ

ΟΦΗ: Στις 13:00 το φιλικό με την Άντερλεχτ

Αθλητικά

Εργοτέλης: Ημερίδα με Νέτο Γκουερίνο

gkoyerino.jpg

Επιμορφωτική ημερίδα διοργανώνει την επόμενη Κυριακή (26/09) ο Εργοτέλης. Την ημερίδα θα τιμήσει με την παρουσία του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νέτο Γκουερίνο.

Ο Βραζιλιάνος (και πολιτογραφημένος Έλληνας) πρωτοήρθε στη χώρα μας το μακρινό 1974 για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, τη φανέλα του οποίου φόρεσε με απόλυτη επιτυχία για δέκα έτη. Το 1984 μεταπήδησε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου αγωνίσθηκε για δύο σεζόν ολοκληρώνοντας την καριέρα του σε ηλικία 36 ετών.

Έχει πολιτογραφηθεί Έλληνας και ζει με την οικογένειά του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Η ενημέρωση του ΓΣ Εργοτέλης για την ημερίδα αναφέρει σχετικά:

«Με μία ενδιαφέρουσα επιμορφωτική ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κηποθέατρο “Ν. Καζαντζάκης” την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 18:30, θα “ανοίξει” επίσημα τη νέα αγωνιστική χρονιά ο ΓΣ Εργοτέλης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση της οργάνωσης και της λειτουργίας της Ακαδημίας Εργοτέλη καθώς και των τμημάτων υποδομής από τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Κώστα Καλπακίδη, θα μιλήσει ο ψυχολόγος-επικοινωνιολόγος Αχιλλέας Υφαντίδης με θέμα “προπονώντας παιδιά στην ψηφιακή εποχή”, ενώ θα πραγματοποιηθεί εισήγηση από τον εργοφυσιολόγο Νίκο Κουνδουράκη με θέμα την αθλητική διατροφή.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο προπονητής Ζήσης Νιόπλιας ο οποίος μετά από 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ακαδημία Εργοτέλη, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Θα πραγματοποιηθούν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Στειακάκη, τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργο Τουτζάρη, από τον προπονητή της πρώτης ομάδας Νίκο Μπαδήμα, καθώς και από επίσημους φορείς της πόλης.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την παρουσίαση των ομάδων των Νέων Εργοτέλη, των Καναριών, του Μαρτινέγκο, των Γυναικών και της ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου.»

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

ergotelis_afrisa_ekdilosis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εργοτέλης: Επαγγελματίας ο Δασκαλάκης

Νιόπλιας: «Πολύ δυνατή στο μεσοεπιθετικό κομμάτι η ΑΕΚ» (video)

ESPA BANNER