Ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo (12/11) έχει στο φύλλο της Τετάρτης (12/11)τίτλο της «Ο Αμπιντάλ επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα». Αναφέρει ότι ο σύλλογος της Καταλονίας έχει έρθει σε επαφή με τον Γάλλο αμυντικό του Ολυμπιακού, μέσω του Κάρλες Πουγιόλ που εκτελεί πλέον χρέη αθλητικού διευθυντή, έτσι ώστε να αναλάβει πόστο στις ακαδημίες των μπλαουγράνα. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα όταν και αφού σταματήσει την καριέρα του θα γίνει κάτι τέτοιο.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, η Μπάρτσα θέλει να ρεφάρει την γκέλα της, όταν δεν ανανέωσε το συμβολαιο του ,πριν από δυο χρόνια.
Να σημειωθεί ότι ο 35χρονος Γάλλος έχει πάρει ήδη την απόφασή του να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες, όμως κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό θα γίνει τώρα ή το καλοκαίρι.