Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Το «ευχαριστώ» του Αλέξη Χαρίτση για τα μηνύματα μετά τον χαμό του πατέρα του

χαριτσης
 clock 11:14 | 07/06/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Το δικό του «ευχαριστώ» για τα μηνύματα αγάπης, εκτίμησης, αναγνώρισης για τον πατέρα του, Βύρωνα, που έφυγε χθες Πέμπτη 6 Ιουνίου από τη ζωή είπε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «τόσα συγκινητικά μηνύματα αγάπης, εκτίμησης, αναγνώρισης για τον πατέρα μου. Δεν υπάρχουν λόγια… Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους».

«Θα οργανώσουμε στην αγαπημένη μας Καλαμάτα μια λιτή εκδήλωση προς τιμήν του»

Παράλληλα γνωστοποίησε ότι σύμφωνα με την επιθυμία του Βύρωνα Χαρίτση η σορός του θα αποτεφρωθεί, με την τελετή να πραγματοποιείται το Σάββατο 8 Ιουνίου. «Σύμφωνα με την επιθυμία του Βύρωνα, θα τον αποχαιρετήσουμε σε στενό, οικογενειακό κύκλο στη Ριτσώνα, όπου και θα ακολουθήσει η αποτέφρωση της σορού του», ανέφερε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Καταληκτικά ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς υπογράμμισε πως «τις επόμενες μέρες θα οργανώσουμε στην αγαπημένη μας Καλαμάτα μια λιτή εκδήλωση προς τιμήν του, για τους φίλους και συμπολίτες του που θέλουν να τον αποχαιρετήσουν με ένα λουλούδι, ένα τραγούδι ή δυο ζεστά λόγια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωεκλογές 2024: Οι τελευταίες ομιλίες των πολιτικών αρχηγών πριν την κάλπη

Κρήτη: Πάνω από 1.000 χασισόδεντρα και 31 κιλά κάνναβης ανακάλυψαν οι αστυνομικοί (βίντεο - φωτο)

Ηράκλειο: Βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis