Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Στα Χανιά ο Σταύρος Θεοδωράκης - Το μήνυμα για τα παιδιά

s1-thumb-large.jpg
 clock 20:18 | 26/04/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο ιστορικό παζάρι των Βουκολιών Χανίων βρέθηκε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μαζί με τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του Ποταμιού Αναστάση Περράκη και Κωνσταντίνο Καλαφατάκη και στελέχη του Ποταμιού από τον Νομό Χανίων, περιηγήθηκε στους πάγκους του παζαριού, εξήρε την ποιότητα των προϊόντων της κρητικής γης και συνομίλησε με παλιούς και νέους φίλους που συνάντησε εκεί.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους και ζήτησε από τους πολίτες να πάνε στην κάλπη με καθαρό μυαλό και να σκεφτούν το μέλλον της χώρας.

«Όπως ξέρετε, ταξιδεύουμε σε όλη τη χώρα συζητάμε με τους πολίτες, τους ακούμε, μας ακούνε με στόχο στις 26 Μάη να έρθει πολύς κόσμος στις κάλπες και να πουν ναι στην Ευρωπαϊκή Αναγέννηση για την οποία μάχεται  το Ποτάμι. Θέλω να πω χρόνια πολλά στους πατριώτες μου, με καθαρό μυαλό να σκεφτούν το μέλλον των παιδιών τους, το μέλλον της χώρας, το μέλλον της Κρήτης και το μέλλον της Ευρώπης σε ένα μήνα από τώρα», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης στο Χανιά live tv.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis