Πολιτικό Παρασκήνιο

Παραμένει ο Λευτέρης Αυγενάκης γραμματέας της ΝΔ

avgenmitso.jpg

«Σήμερα εκλέγουμε με ανοικτές διαδικασίες τη νέα Πολιτική Επιτροπή και θα εισηγηθώ ο Λευτέρης Αυγενάκης να παραμείνει στη θέση του γραμματέα για να μας οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές του 2019», είπε ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ. Λίγο πριν, την ίδια εισήγηση είχε κάνει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Όπως φαίνεται ο Πρόεδρος της ΝΔ επιθυμεί την παραμονή του Λευτέρη Αυγενάκη στη θέση του Γραμματέα μέχρι τις εκλογές.

Συνεργάτες και φίλοι πάντως, με αφορμή την είδηση, αλλά και την χθεσινή ονομαστική εορτή του Λευτέρη, του έκαναν δώρο στολή εργασίας, μιας και ο Πρόεδρος του Κόμματος, μιλώντας την Παρασκευή στην εναρκτήρια ομιλία του έκανε σαφή αναφορά προς τα στελέχη: “Φορέστε στολή εργασίας, όχι κουστούμια εξουσίας”

Πολιτικό Παρασκήνιο

Η υπουργός έπαιξε βόλεϊ με μαθητές (βίντεο)

Κερμέως βόλει

Αθλητικό πνεύμα επέδειξε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που έπαιξε βόλεϊ μαζί με μαθητές στο προαύλειο του 50ου λυκείου Αθηνών.

Οι μαθητές, είπαν στην υπουργό που επισκέφθηκε το σχολείο τους σήμερα τελευταία ημέρα των μαθημάτων πριν από τις γιορτές του Πάσχα, να παίξει μαζί τους βόλευ.

Η υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και έτσι για πρώτη φορά υπουργός Παιδείας κάνει αθλητισμό μαζί με μαθητές σε σχολική αυλή.

Οι μαθήτριες του 50ου λυκείου Αθηνών και η κ. Κεραμέως όλες με μάσκα, έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους στα έδειξαν ότι «στο χέρι τους» είναι να ξεπερασθούν τα προβλήματα λόγω κορωνοϊού, στην σχολική κοινότητα.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Κλειστή η Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Γοργολαϊνη λόγω κρουσμάτων

Κορωνοϊός: Σε προληπτική καραντίνα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης