Πολιτικό Παρασκήνιο

Η Μπέττυ Μπαζιάνα ορκίστηκε επίκουρη καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Μπέτυ Μπαζιάνα

Ήταν αρχές Δεκεμβρίου του 2019 όταν η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα τοποθετούνταν στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλιας ως επίκουρη καθηγήτρια.

Τότε το 11μελές εκλεκτορικό σώμα είχε αποφασίσει ομοφωνα την εκλογή της στην προκηρυσσόμενη θέση Επίκουρου Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λαμία.

Η προκήρυξη της θέσης έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2 Αυγούστου του 2019 κι εκδήλωσαν ενδιαφέρον συνολικά τέσσερις υποψήφιοι.

Ενστάσεις επί της διαδικασίας δεν κατατέθηκαν και από τον περασμένο Δεκέμβριο η κυρία Μπαζιάνα είναι Επίκουρη καθηγήτρια.

Το πρωί της Τετάρτης κάτω από άκρα μυστικότητα και λόγω των συνθηκών που έχει επιβάλλει ο κορωνοϊός η σύζυγος του τεως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πήγε στο Βόλο όπου σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ορκίστηκε στο γραφείο του Πρύτανη.

Έτσι από τον Σεπτέμβριο θα διδάσκει στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Λαμίας. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα η κυρία Μπαζιάνα μετά την ορκωμοσία της ήπιε έναν καφέ στο Βόλο και αναχώρησε στη συνέχεια για την Αθήνα.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Ολγα Κεφαλογιάννη, Μίνως Μάτσας: Διακοπές στο Ρέθυμνο

όλγα κεφαλογιάννη μίνωας μάτσας

Η Ολγα Κεφαλογιάννη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι στο πλευρό του συντρόφου της Μίνωα Μάτσα.

Το ζευγάρι, Ολγα Κεφαλογιάννη-Μίνως Μάτσας, περνά το πρώτο του καλοκαίρι στον αγαπημένο προορισμό της βουλευτού, τον τόπο καταγωγής της, το Ρέθυμνο.

Μάλιστα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίνως Μάτσας πριν λίγες ώρες κοινοποίησε κοινή φωτογραφία του με την Ολγα Κεφαλογιάννη, από τις διακοπές τους στην Κρήτη.