Πολιτικό Παρασκήνιο

Δημοσκόπηση: Οι πολίτες δίνουν ...ψήφο εμπιστοσύνης σε Κικίλια - Δένδια

δημοσκόπηση

Πώς αξιολογούν οι πολίτες το έργο των μελών της κυβέρνησης, σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης της Opinion Poll που έγινε για λογαριασμό της ηλεκτρονικής εφημερίδας Political.

Σύμφωνα με την έρευνα, στην ερώτηση «ποιους από τους υπουργούς ξεχωρίζετε για τη συνολική πολιτική παρουσία τους και το έργο που έχουν παράγει», οι πολίτες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στους δύο υπουργούς που χειρίζονται τα δύο μεγάλα θέματα της επικαιρότητας των τελευταίων μηνών, την πανδημία και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλιας Κικίλιας βρίσκεται στην πρώτη θέση με ποσοστό 24% και ακολουθεί ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με 23,5%.

Ακολουθούν οι Τάκης Θεοδωρικάκος, Κυριάκος Πιερρακάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης, Γιάννης Βρούτσης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Κορωνοϊός: Τρεις βουλευτές της ΝΔ θετικοί στον ιό

Νέα Δημοκρατία

Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας νοσούν από κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς και ο βουλευτής Πειραιώς Δημήτρης Μαρκόπουλος έχουν νοσήσει από κορωνοϊό τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες ο κ. Μαρκόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο βουλευτής που ταλαιπωρείται εδώ και 11 περίπου μέρες από τον ιό, βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, του έχει υποχωρήσει ο πυρετός που τον ταλαιπωρούσε.

Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου γνωστοποίησε την προηγούμενη Τρίτη ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, σημειώνοντας τις ενέργειες που έκανε για την ενημέρωση των επαφών του, αλλά και το γεγονός ότι έχει τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό.

«Υποβάλλομαι τακτικά σε μοριακό έλεγχο #Covid19 & πριν λίγο ενημερώθηκα ότι είμαι θετικός. Ήδη είμαι σε καραντίνα & δεν έχω συμπτώματα. Ενημέρωσα τις επαφές μου & ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών. Πλέον εργάζομαι από το σπίτι. Είμαι αισιόδοξος πως θα ξεπεράσω & αυτή την περιπέτεια», έγραψε ο κ. Οικονόμου.

Ειδήσεις σήμερα

Κριτσωτάκης: Νοσηλευτές που δεν εμβολιάστηκαν αποφεύγουν περιστατικά covid

Κορωνοϊός: "Κλειδώνει" για τέσσερις ημέρες το Βενιζέλειο!

Κορωνοϊός - Κουτσούμπας: Χρειάζονται μαζικές προσλήψεις γιατρών-νοσηλευτών