Πολιτικό Παρασκήνιο

Αυγενάκης σε Συντυχάκη: Τι θέλετε να πείτε; Ότι κ@λοβαράνε οι υπάλληλοι του υπουργείου;

Αυγενάκης Βουλη

Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στην κριτική του βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη αναφορικά με τις επιδόσεις των υπαλλήλων του υπουργείου στην δημιουργία μητρώου αθλητικών σωματείων.

«Τι θέλετε να πείτε κ. Συντυχάκη; Ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους οι υπάλληλοι; Τι θέλετε να πείτε; Ότι κ@λοβαράνε οι εργαζόμενοι του υπουργείου» ανέφερε χαρακτηριστικά εξηγώντας παράλληλα ότι η καταγραφή των χιλιάδων αθλητικών σωματείων ξεκίνησε από μηδενική βάση καθώς το σχετικό ηλεκτρονικό αρχείο καταστράφηκε λόγω κυβερνοεπίθεσης.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Κορωνοϊός: Τρεις βουλευτές της ΝΔ θετικοί στον ιό

Νέα Δημοκρατία

Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας νοσούν από κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς και ο βουλευτής Πειραιώς Δημήτρης Μαρκόπουλος έχουν νοσήσει από κορωνοϊό τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες ο κ. Μαρκόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο βουλευτής που ταλαιπωρείται εδώ και 11 περίπου μέρες από τον ιό, βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, του έχει υποχωρήσει ο πυρετός που τον ταλαιπωρούσε.

Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου γνωστοποίησε την προηγούμενη Τρίτη ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, σημειώνοντας τις ενέργειες που έκανε για την ενημέρωση των επαφών του, αλλά και το γεγονός ότι έχει τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό.

«Υποβάλλομαι τακτικά σε μοριακό έλεγχο #Covid19 & πριν λίγο ενημερώθηκα ότι είμαι θετικός. Ήδη είμαι σε καραντίνα & δεν έχω συμπτώματα. Ενημέρωσα τις επαφές μου & ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών. Πλέον εργάζομαι από το σπίτι. Είμαι αισιόδοξος πως θα ξεπεράσω & αυτή την περιπέτεια», έγραψε ο κ. Οικονόμου.

Ειδήσεις σήμερα

Κριτσωτάκης: Νοσηλευτές που δεν εμβολιάστηκαν αποφεύγουν περιστατικά covid

Κορωνοϊός: "Κλειδώνει" για τέσσερις ημέρες το Βενιζέλειο!

Κορωνοϊός - Κουτσούμπας: Χρειάζονται μαζικές προσλήψεις γιατρών-νοσηλευτών