Πολιτικό Παρασκήνιο

Απειλές στον γιο Νετανιάχου από Τούρκους εθνικιστές για τη στήριξη στην Ελλάδα

γιάιρ νετανιάχου

"Στηρίζω την Ελλάδα (Ι support Greece)" έγραψε την Τετάρτη σε ανάρτησή του στο Twitter ο γιος του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Γιάιρ και φαίνεται ότι "ενόχλησε" αρκετούς Τούρκους εθνικιστές. Η συγκεκριμένη ανάρτησή του δέχτηκε "βροχή" σχολίων απειλητικών για τον ίδιο και το Ισραήλ. Ένας χρήστης γράφει "η Τουρκία έχει δύναμη για όλους σας» ενώ άλλος γράφει «θα συντρίψουμε τους εχθρούς της Δημοκρατίας της Τουρκίας» ποστάροντας μια εικόνα όπου απεικονίζεται προπαγανδιστική αφίσα των νεότουρκων να ρίχνουν στη θάλασσα τους Έλληνες στη Μικρά Ασία. Άλλος χρήστης πόσταρε ένα gif όπου δείχνει ένα κοριτσάκι να κάνει μια απειλητική κίνηση ότι θα κόψει το λαιμό κάποιου το οποίο το συνοδεύει με την λεζάντα: «Ελλάδα και Ισραήλ».

Επιπλέον, μεταξύ άλλων κάποιος αναφέρει «Οι Έλληνες ξέρουν να κολυμπάνε αλλά εσύ ξέρεις; » Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν και πολλοί χρήστες τόσο από Ελλάδα, όσο και από άλλες χώρες που τον υποστηρίζουν και τον ευχαριστούν, όπως αναφέρει o Σκάι για την στάση του.

 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Καλιτσούνια και ρακή γεύτηκαν ο Μάικ και η Σούζαν Πομπέο

καλιτσούνια

Άκρως κρητικά και παραδοσιακά ήταν τα κεράσματα που γεύτηκε το ζεύγος Πομπέο, που φιλοξενήθηκε από τον πρωθυπουργό και την σύζυγό του Μαρέβα, στην πατρική οικία της οικογένειας στο Ακρωτήρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αντί δείπνου λόγω της προχωρημένης ώρας, ο Μάικ και η Σούζαν Πομπέο γεύτηκαν παραδοσιακά κρητικά εδέσματα, όπως γραβιέρα, παξιμάδια, καλιτσούνια και και ρακή.

Οι δύο πρώτες κυρίες, επισκέπτονται σήμερα το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια θα κάνουν βόλτα στο παλιό λιμάνι των Χανίων, όπου και θα γευματίσουν.