Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη - Αβραμόπουλου για το μεταναστευτικό

Νέα Δημοκρατία

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται σήμερα, Παρασκευή στις 10:30, με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Στο επίκεντρο της συνάντησης αναμένεται να βρεθεί το προσφυγικό, λόγω και των νέων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στην Τουρκια μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

Ωστόσο, τη συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών αναμένεται να απασχολήσουν και άλλα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, μεταξύ των οποίων και η πορεία της ΝΔ.

Πολιτική

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ημέρα κατά της Ομοφοβίας

Μητσοτάκης

Μήνυμα με αφορμή την Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας στέλνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα του 21ου αιώνα υποδέχεται την Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, αγωνιζόμενη να εκλείψουν οι θλιβερές αιτίες που την καθιέρωσαν. Η Πολιτεία μας οφείλει να προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα σε κάθε τους έκφανση», τονίζει ο πρωθυπουργός ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα όπου έχει δημοσιεύσει μία εικόνα στην οποία αναγράφεται ότι «στις σύγχρονες Δημοκρατίες δεν έχουν θέση διαχωρισμοί με βάση την καταγωγή, τη θρησκεία ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό».

 

Ειδήσεις σήμερα

Συνάντηση Δένδια με τον Παλαιστίνιο πρέσβη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες

Επίσκεψη Δένδια σε Ισραήλ και παλαιστινιακά εδάφη την Τρίτη