Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Σκουρλέτης: Κατ' ανοχήν αρχηγός ο Μεϊμαράκης

σκουρλέτης.jpg
 clock 09:26 | 25/08/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

«Χωρίς το δημοψήφισμα του 62% Όχι θα είχε υλοποιηθεί το σχέδιο Σόιμπλε», τόνισε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε πως το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης δεν ήταν «μαξιμαλιστικό», τονίζοντας πως «δεν ήταν χαμένος ο αγώνας που έδωσε αυτή η πλευρά, δεν ήταν χαμένοι αυτοί οι μήνες».

Οπως υπογράμμισε, η κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει μία πορεία που θα ξεπερνά τα ασφυκτικά όρια της συμφωνίας, δίνοντας ως παραδειγμα τους αγρότες.

«Μπορούμε να πάρουμε αντισταθμιστικά μέτρα με τους αγρότες για να παράξουμε προϊόντα τα οποία λείπουν. Να έχει βιβλίο εσόδων – εξόδων ο αγρότης, προκείμενου όλα του τα έξοδα να απαλλάσσονται από το φορολογητέο εισόδημα... Η Γαλλία έχει τρεις – τέσσερις συνεταιρισμούς για το λάδι και εμείς τρεις – τέσσερις σε κάθε νομό», δήλωσε.

«Θέλουμε να κάνουμε πιο δίκαιη και ανώδυνη την εφαρμογή των μέτρων», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, χαρακτηρίζοντας τον «κατ' ανοχήν αρχηγό».

Σχετικά με την Λαϊκή Ενότητα είπε πως «ώς ένα μεγάλο βαθμό αυτοπροσδιορίζεται ως κόμμα της δραχμής».

«Υπήρχε στρατηγική διαφορά που υπήρχε και στο παρελθόν και δεν αναφέρομαι μόνο στο θέμα του νομίσματος αλλά και σε βαθύτερες διαφορές προηγούμενων δεκαετιών», κατέληξε.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis