Πολιτική

Ο Νότης Μαριάς σε Αίγιο και Αλμυρό

νότης μαριάς

Το Αίγιο και τον Αλμυρό θα επισκεφθεί ο Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς σήμερα Παρασκευή 31/3 και αύριο Σάββατο 1/4.
Στο Αίγιο θα συμμετάσχει σήμερα ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου στο «Πολύκεντρο» Συνεδριακό Κέντρο στην Μυρτιά στις 19.30 με θέμα «Αναφορά Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Προοπτική και Εξελίξεις».
Στον Αλμυρό Μαγνησίας θα συμμετάσχει το Σάββατο 1/4  ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) και της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πολιτιστικό κέντρο Αλμυρού στις 12:00 με θέμα: «Οι διεθνείς συμφωνίες με την Νότιο Αφρική και τον Καναδά (CETA) και πως αυτές επηρεάζουν την φέτα και τον πρωτογενή τομέα της Ελλάδας.»
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του σε Αίγιο και Αλμυρό ο Νότης Μαριάς θα συναντηθεί με πολίτες και τοπικούς φορείς προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα που απασχολούν τις περιοχές αυτές. 
 
 
 

Πολιτική

Πέτσας: Βάλαμε φρένο στο ιικό φορτίο και είμαστε σε θέση να ανοίξει το λιανεμπόριο

Στέλιος Πέτσας

Ικανοποιητική» χαρακτήρισε την κατάσταση σε όλη τη χώρα, όσον αφορά στην εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο Open και τη Φαίη Μαυραγάνη. «Όπου χρειάζεται γίνονται επεμβάσεις. Αύριο θα είναι λίγο πιο δύσκολα και θα χρειαστεί προσοχή, αλλά οι κοινωνίες δεν είναι φτιαγμένες να είναι κλειστές» είπε αναφερόμενος στο άνοιγμα του λιανεμπορίου τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

«Αν δεν είχαμε πάρει απόφαση τότε να βάλουμε φρένο στο ιικό φορτίο τώρα δεν θα μπορούσαμε να ανοίξουμε σχολεία κι αγορά, ήταν ένα προληπτικό μέτρο», ανέφερε. Όσον αφορά στο αν θα ακολουθήσει η άρση και άλλων περιοριστικών μέτρων ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι ελπίζει οι ειδικοί να δώσουν το πράσινο φως και για άλλες δραστηριότητες.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Πρόστιμο για το... παρεάκι στο υπό κατασκευή μαγαζί του

"Ζωντανεύει" ξανά το λιανεμπόριο σε όλη τη χώρα - Τί πρέπει να γνωρίζετε

Ηράκλειο: Ένοχος ο 38χρονος για την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας