Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φίλης: Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη επιβεβαίωσαν τους φόβους μας

nikos_filis-1.jpg
 clock 18:54 | 21/07/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Για προεκλογικές εξαγγελίες που ήδη «ξέχασε» η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, στο πλαίσιο της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «ακούσαμε με προσοχή τις προγραμματικές δηλώσεις και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και οι ανησυχίες μας».

Οπως εξήγησε ο Νίκος Φίλης σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, «μεγαλύτερη ανησυχία μας προκαλεί το γεγονός ότι δεν ακούστηκε τίποτα από τον πρωθυπουργό για τον περίφημο στόχο 4% σε ό,τι αφορά στην αύξηση του ΑΕΠ. Ηταν προεκλογικά λόγια που ξεχάστηκαν; Το δημοσιονομικό κενό που θα προκληθεί, ελλείψει του 4% στην ανάπτυξη, θα καλυφθεί από περικοπές στο κοινωνικό κράτος ή από δημοσιονομικό εκτροχιασμό και νέα εκτίναξη του δημόσιου χρέους; Ενώ, και ο στόχος μείωσης των πλεονασμάτων κάτω από το 3,5% έχει πάει περίπατο και μάλιστα χωρίς να επιχειρηθεί η παραμικρή διαπραγμάτευση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis