Περίεργα - Παράξενα

Στη φυλακή οδοντίατρος - Έκανε εξαγωγή δοντιού πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι

οδοντίατρος

Οδοντίατρος από την Αλάσκα καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για το... κόλπο να προχωρήσει σε εξαγωγή δοντιού σε ασθενή ενώ ο ίδιος πατούσε πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι ισορροπίας.

Ο Σεθ Λόκχαρτ καταδικάστηκε για δεκάδες κατηγορίες που ξεκινούσαν από τις συνήθειες με το πατίνι του έως ιατρική απάτη και την εξαγωγή δοντιού ασθενούς χωρίς τη συγκατάθεσή του, σύμφωνα με την Anchorage Daily News. Τον Ιανουάριο βρέθηκε ένοχος κατηγορούμενος για αμελή έκθεση σε κίνδυνο, παράνομη εξάσκηση της οδοντιατρικής και ιατρική βοήθεια σε απάτη.

Στη δίκη κατέθεσε και η ασθενής Βερόνικα Βίλχελμ που ήταν ναρκωμένη όσο ο οδοντίατρος της έβγαζε το δόντι ενώ ισορροπούσε πάνω στο ηλεκτρικό του πατίνι τον Ιούλιο του 2016. Ο ίδιος μαγνητοσκόπησε το γεγονός σε κινητό τηλέφωνο ενώ μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης απεικονίζεται να αποχωρεί, πάντα πάνω στο πατίνι ισορροπίας, σηκώνοντας τα χέρια θριαμβευτικά στον αέρα.

Φέρεται να έστειλε το βίντεο με το... κόλπο του σε τουλάχιστον οκτώ άτομα αστειευόμενος ότι ήταν νέο επίπεδο φροντίδας, σύμφωνα με το NBC News. Η οδοντιατρική του άδεια είχε ανασταλεί το 2017. Ο δικαστής τον διέταξε να μην εξασκεί την ιατρική στα 10 χρόνια επιτήρησης μετά την αποφυλάκισή του.

Περίεργα - Παράξενα

Απίστευτο: Μητέρα πούλησε το νεογέννητο μωρό της για γλυκά και ρούχα

μωρό βρέφος νεογέννητο

Μια μητέρα βρίσκεται υπό ποινική έρευνα στη Ρωσία φερόμενη ότι πούλησε το νεογέννητο μωρό της στη μαύρη αγορά έναντι 250 £, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η γυναίκα, 30 ετών, με την ονομασία Chechena, έχει τρία παιδιά σχολικής ηλικίας και σύμφωνα με πληροφορίες χρειαζόταν τα χρήματα «για να αγοράσει γλυκά και ρούχα για τα παιδιά».

Η καθαρίστρια τέθηκε υπό κράτηση αφού αξιωματούχοι παιδικής φροντίδας, που ήξεραν ότι ήταν έγκυος, υποψιάστηκαν για το πού βρίσκεται το μωρό της.

Είπε στους αξιωματικούς ότι συναντήθηκε με τους αγοραστές – ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά – μέσω γνωστών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στη συνέχεια, η Chechena φέρεται να χρησιμοποίησε το διαβατήριο της γυναίκας αγοράστριας αργότερα για να εισέλθει στο νοσοκομείο μητρότητας τον Απρίλιο.

Μετά τη γέννηση του μωρού στο Κρασνογιάρσκ, η μαία λέγεται ότι παρέδωσε το παιδί στον άντρα της γυναίκας, πιστεύοντας ότι ο άντρας ήταν σύζυγος της Chechena.

Δηλώσεις

«Όταν γέννησα έναν γιο, εμφανίστηκαν τα μητρικά μου ένστικτα», είπε η Chechena.

«Πριν φύγουμε από το νοσοκομείο, τον θήλασα η ίδια». Παρά τις δεύτερες σκέψεις της, είπε ότι συμφώνησε να προχωρήσει και να πουλήσει το μωρό.

«Πήραν αμέσως το παιδί με ταξί», είπε. «Αργότερα τους τηλεφώνησα πολλές φορές και δεν απάντησαν. «Τότε με έβαλαν στη μαύρη λίστα.»

Αργότερα τράβηξε τα συμφωνημένα 250 £ (25.000 ρούβλια) που μεταφέρθηκαν στην κάρτα της, είπε.

«Το καλοκαίρι μου μετέφεραν τα χρήματα στην τραπεζική μου κάρτα, σαν ένα εφάπαξ ποσό», είπε. «Το χρησιμοποίησα για να αγοράσω γλυκά και ρούχα για τα παιδιά.

«Αν μου είχαν επιστρέψει το παιδί, τον τέταρτο γιο μου, θα τον έπαιρνα». Οι αγοραστές βρέθηκαν και βρίσκονται τώρα σε κράτηση.

Αντιμέτωποι με ποινές φυλάκισης και οι τρεις

Το αγοράκι είναι στη φροντίδα των κοινωνικών υπηρεσιών. Η Chechena βρίσκεται υπό κατ ‘οίκον περιορισμό, ώστε να μπορεί να φροντίσει τους τρεις μεγαλύτερους γιους της.

Η γυναίκα και το ζευγάρι αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών εάν καταδικαστούν βάσει της Ρωσίας για την εμπορία παιδιών.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ντάρια Γκρίμπκοβα είπε: «Παραδέχθηκε ειλικρινά ότι παρέδωσε το μωρό για χρήματα σε ένα άτεκνο ζευγάρι που είχε γνωρίσει πριν από λίγο».

Ομολόγησε επίσης ότι χρησιμοποίησε το διαβατήριο της αγοράστριας στο νοσοκομείο μητρότητας, δήλωσε η Γκρόμπκοβα, σύμφωνα με το mirror.co.uk.