Περίεργα - Παράξενα

Ρώσος ψαράς, ψαρεύει εξωγήινα θαλάσσια πλάσματα! Δείτε εικόνες

r.jpg

Ο Ρώσος ψαράς, Ρόμαν Φεντόρτσοφ, ο οποίος εργάζεται σε μια μηχανότρατα με έδρα το Μουρμάνσκ στη βορειοδυτική Ρωσία, έχει αποκτήσει εκατοντάδες χιλιάδες φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάρη στις αναρτήσεις του με μερικά από τα πιο παράξενα όντα του πλανήτη. Χάρη στο Gulf Stream, το Μουρμάνσκ είναι το μοναδικό λιμάνι χωρίς πάγο στην Αρκτική. Συνήθως περνάει μεγάλες περιόδους ψαρεύοντας στον Αρκτικό ωκεανό.
Πριν λίγες ημέρες ,ανακοίνωσε ότι επέστρεψε στη ξηρά δημοσιεύοντας τις τελευταίες του ανακαλύψεις από τα βάθη του ωκεανού.με μερικά ακόμα περίεργα πλάσματα.

Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες:

 

 

 

Περίεργα - Παράξενα

ΗΠΑ: Άνδρας βιντεοσκόπησε πλοίο να… πετά στον ουρανό

πλοίο πετα στον ουρανό

Ποιος είδε βάρκα στον Ψηλορείτη; Ίσως κανένας, όμως αυτός ο Αμερικανός είδε ένα ολόκληρο πλοίο, διόλου ευκαταφρόνητου μεγέθους να… ίπταται στους ουρανούς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αμέσως σήκωσε την κάμερα του κινητού του για να καταγράψει το απίστευτο φαινόμενο και να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Εξίσου αναμενόμενα, το πραγματικά απόκοσμο βίντεο έγινε αμέσως viral.

 

 

Πάντως, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για κάποιο πλοίο-φάντασμα, αλλά για μια οπτική ψευδαίσθηση.

Μπορεί να μην είναι ευδιάκριτο, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι ένα σύννεφο που βρίσκεται σε χαμηλό υψόμετρο, θολώνει τη διαφορά ανάμεσα στο μπλε του ουρανού και το μπλε της θάλασσας.

Ταυτόχρονα, βοηθά και η παρουσία ενός άλλου σύννεφου, αυτή τη φορά στα ρηχά, που ρίχνει τη σκιά του στο νερό κάνοντάς το να φαίνεται πιο σκούρο.

 

 

Άλλωστε, τα πλοία δεν αποτελούνται μόνο από τα μέρη που είναι ορατά έξω από το νερό. Στην πραγματικότητα, η τεράστια «κοιλιά» του σκάφους είναι βυθισμένη στη θάλασσα, για αυτό και μοιάζει τόσο… αδύνατο.

Άλλωστε και ο ίδιος ο άνδρας που ανάρτησε το βίντεο τονίζει ότι αν και στην αρχή τον ξάφνιασε, γρήγορα κατάλαβε τι συμβαίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο: Γεννήθηκε μωρό με 12 δόντια (βίντεο)

Ινδονησία: Viral το έμβρυο καρχαρία με το «ανθρώπινο πρόσωπο» (vid)

Εντοπίστηκε πουλί «μισό αρσενικό, μισό θηλυκό»