Περίεργα - Παράξενα

Πάπια που ζευγάρωνε 10 φορές την ημέρα έπαθε μόλυνση και χρειάστηκε να ευνουχιστεί

πάπια.jpg

Όταν η πάπια του Josh Watson ζευγάρωνε ασταμάτητα, ο ίδιος δεν ήθελε να παρέμβει. Η εμμονή του Dave του πάπιου όμως και η αδράνεια του Josh είχαν ως αποτέλεσμα η πάπια να τραυματίσει σοβαρά το πέος της, αυτό να μολυνθεί και τελικά να χρειάζεται να αφαιρεθεί.

Πριν τον τραυματισμό του, όπως περιγράφει η εφημερίδα metro, ο Dave ζευγάρωνε με τις Dora, Freda και Edith έως και δέκα φορές την ημέρα.

Ο Josh παρατήρησε πως το πέος του Dave νέκρωσε στο άκρο του, και τον πήγε στον κτηνίατρο.

Εκείνος έδωσε στην πάπια αντιβιοτικά και παυσίπονα και στους ιδιοκτήτες του Dave συνέστησε να του πλένουν το πέος καθημερινά και να το ξανασπρώχνουν μέσα. Δυστυχώς όμως ούτε αυτό απέδωσε.

Ο Dave συνέχισε ακάθεκτος να κυνηγά τις θηλυκές πάπιες, προσπαθώντας να κάνει και πάλι σεξ, με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο μία λύση: ο ευνουχισμός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, του απέμεινε πλέον ένα εκατοστό από το πέος του.

«Είναι καλά τώρα, έχει μεγάλη αντοχή για πάπια. Είναι κρίμα που έχασε το πέος του, νομίζω πως αυτό τον έχει αναστατώσει» σχολίασε ο Josh. «Νομίζω πως είναι νυμφομανής. Έχει μεγάλη επιθυμία για σεξ. Πιστεύω πως αυτό του προκάλεσε το πρόβλημα. Προσπαθεί συνέχεια να ζευγαρώσει. Με κάθε ευκαιρία! Θα έλεγα πέντε με δέκα φορές την ημέρα, μπορεί και παραπάνω».

Όπως εξηγεί ο Josh, οι περισσότερες πάπιες ηρεμούν όταν περάσει η περίοδος της αναπαραγωγής, κάτι που δεν συνέβη όμως ποτέ στον Dave. «Δεν σταματά όλο τον χρόνο, κανονικά τον χειμώνα αναμένεται να ηρεμεί. Εκείνος όμως συνεχίζει. Νομίζω πως αρέσει στις θηλυκές συντρόφους του. Προφανώς κάποια στιγμή βαριούνται και φεύγουν. Εκείνος όμως εξακολουθεί να προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία, κάποιες φορές τον απορρίπτουν. Η μία πλέον δεν το θέλει, πιθανώς λόγω αυτής της επιμονής. Αλλά οι άλλες δύο είναι δεκτικές».

Για να βοηθήσει τον Dave στην ανάρρωσή του, μετά το χειρουργείο, ο Josh τον έχει κρατήσει μακριά από τις άλλες πάπιες.

Σύμφωνα με την κτηνίατρο Sonya Miles, που χειρούργησε τον Dave, το πρόβλημα στο πέος του άρχισε από την υπερβολική χρήση του, έπειτα προκλήθηκε ο τραυματισμός και η μόλυνση.

«Φαίνεται πως ο Dave ήταν πολύ θερμός με τις κυρίες με τις οποίες ζει κι αυτό ξεκίνησε τα προβλήματα. Προκλήθηκε ο τραυματισμός και η μόλυνση. Ουσιαστικά τραυμάτισε το άκρο του πέους του και προκλήθηκε μία πληγή εκεί, η οποία μολύνθηκε. Κανονικά το πέος μπαίνει πάλι μέρα μόλις η πράξη του ζευγαρώματος τελειώσει αλλά στον Dave έμενε έξω.  Οι θηλυκές πάπιες μπορούν να γίνουν πολύ επιθετικές εάν δεν έχουν την προσοχή του, και χτυπούν με το ράμφος τους τα πάντα, και το πέος του. Δυστυχώς, είναι βάρβαρο».

Η Sonya εξήγησε πως δεν είχε άλλη επιλογή παρά να αφαιρέσει το πέος για να νιώσει ο πάπιος καλύτερα και να προλάβει τα χειρότερα.

«Δεν θα μπορέσει να αναπαραχθεί και μάλλον θα έχει μια ζωή με λιγότερες απολαύσεις σε σχέση με πριν» κατέληξε.

Περίεργα - Παράξενα

Νέα Ζηλανδία: Μία πόλη... πωλείται για 7,5 εκατ. δολάρια (βίντεο)

νέα ζηλανδία

Μια πόλη της Νέας Ζηλανδίας που χτίστηκε το 2006 ως αφιέρωμα στην Άγρια Δύση των ΗΠΑ πωλείται στην τιμή των 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τα 10 κτίρια και μια επιχείρηση μελιού μανούκα.

Το Mellonsfolly Ranch χτίστηκε σε έκταση 900 στρεμμάτων στο Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας το 2006 από τον John Bedogni και τα 10 θεματικά κτίρια σχεδιάστηκαν για να μοιάζουν με μια πόλη στη μεθόριο του 1860, στο Ουαϊόμινγκ των ΗΠΑ.

Η πόλη, που διατίθεται προς πώληση από την εταιρεία ακινήτων Sotheby's International Realty, περιλαμβάνει ένα σαλούν, δικαστήριο, γραφείο σερίφη, αίθουσα μπιλιάρδου και τρεις κατοικίες.

Το Mellonsfolly Ranch χρησιμοποιείται σήμερα ως boutique ξενοδοχείο και η τιμή για μία διανυκτέρευση ξεκινά από 5.000 δολάρια.

Ο Μπεν Χάουαν της Sotheby's δήλωσε στο CNBC ότι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πιθανοί αγοραστές που βλέπουν «σημαντική δυναμική στην επιχείρηση Manuka Honey».

Το μέλι Manuka, μια ποικιλία που προέρχεται από τα τεϊόδεντρα (Leptospermum scoparium) της Νέας Ζηλανδίας και της Νότιας Αυστραλίας, έχει τεράστια ζήτηση τα τελευταία χρόνια λόγω της μοναδικής γεύσης του και επειδή έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

Ο σημερινός ιδιοκτήτης της πόλης, Ρομπ Μπάρτλεϊ δήλωσε ότι από τις 600 κυψέλες του αγροκτήματος παρήχθησαν 15,5 τόνοι μελιού Manuka το 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές της πόλης είναι από τη Νέα Ζηλανδία, τον Χονγκ Κονγκ και τις ΗΠΑ.