Περίεργα - Παράξενα

Πάπια που ζευγάρωνε 10 φορές την ημέρα έπαθε μόλυνση και χρειάστηκε να ευνουχιστεί

πάπια.jpg

Όταν η πάπια του Josh Watson ζευγάρωνε ασταμάτητα, ο ίδιος δεν ήθελε να παρέμβει. Η εμμονή του Dave του πάπιου όμως και η αδράνεια του Josh είχαν ως αποτέλεσμα η πάπια να τραυματίσει σοβαρά το πέος της, αυτό να μολυνθεί και τελικά να χρειάζεται να αφαιρεθεί.

Πριν τον τραυματισμό του, όπως περιγράφει η εφημερίδα metro, ο Dave ζευγάρωνε με τις Dora, Freda και Edith έως και δέκα φορές την ημέρα.

Ο Josh παρατήρησε πως το πέος του Dave νέκρωσε στο άκρο του, και τον πήγε στον κτηνίατρο.

Εκείνος έδωσε στην πάπια αντιβιοτικά και παυσίπονα και στους ιδιοκτήτες του Dave συνέστησε να του πλένουν το πέος καθημερινά και να το ξανασπρώχνουν μέσα. Δυστυχώς όμως ούτε αυτό απέδωσε.

Ο Dave συνέχισε ακάθεκτος να κυνηγά τις θηλυκές πάπιες, προσπαθώντας να κάνει και πάλι σεξ, με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο μία λύση: ο ευνουχισμός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, του απέμεινε πλέον ένα εκατοστό από το πέος του.

«Είναι καλά τώρα, έχει μεγάλη αντοχή για πάπια. Είναι κρίμα που έχασε το πέος του, νομίζω πως αυτό τον έχει αναστατώσει» σχολίασε ο Josh. «Νομίζω πως είναι νυμφομανής. Έχει μεγάλη επιθυμία για σεξ. Πιστεύω πως αυτό του προκάλεσε το πρόβλημα. Προσπαθεί συνέχεια να ζευγαρώσει. Με κάθε ευκαιρία! Θα έλεγα πέντε με δέκα φορές την ημέρα, μπορεί και παραπάνω».

Όπως εξηγεί ο Josh, οι περισσότερες πάπιες ηρεμούν όταν περάσει η περίοδος της αναπαραγωγής, κάτι που δεν συνέβη όμως ποτέ στον Dave. «Δεν σταματά όλο τον χρόνο, κανονικά τον χειμώνα αναμένεται να ηρεμεί. Εκείνος όμως συνεχίζει. Νομίζω πως αρέσει στις θηλυκές συντρόφους του. Προφανώς κάποια στιγμή βαριούνται και φεύγουν. Εκείνος όμως εξακολουθεί να προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία, κάποιες φορές τον απορρίπτουν. Η μία πλέον δεν το θέλει, πιθανώς λόγω αυτής της επιμονής. Αλλά οι άλλες δύο είναι δεκτικές».

Για να βοηθήσει τον Dave στην ανάρρωσή του, μετά το χειρουργείο, ο Josh τον έχει κρατήσει μακριά από τις άλλες πάπιες.

Σύμφωνα με την κτηνίατρο Sonya Miles, που χειρούργησε τον Dave, το πρόβλημα στο πέος του άρχισε από την υπερβολική χρήση του, έπειτα προκλήθηκε ο τραυματισμός και η μόλυνση.

«Φαίνεται πως ο Dave ήταν πολύ θερμός με τις κυρίες με τις οποίες ζει κι αυτό ξεκίνησε τα προβλήματα. Προκλήθηκε ο τραυματισμός και η μόλυνση. Ουσιαστικά τραυμάτισε το άκρο του πέους του και προκλήθηκε μία πληγή εκεί, η οποία μολύνθηκε. Κανονικά το πέος μπαίνει πάλι μέρα μόλις η πράξη του ζευγαρώματος τελειώσει αλλά στον Dave έμενε έξω.  Οι θηλυκές πάπιες μπορούν να γίνουν πολύ επιθετικές εάν δεν έχουν την προσοχή του, και χτυπούν με το ράμφος τους τα πάντα, και το πέος του. Δυστυχώς, είναι βάρβαρο».

Η Sonya εξήγησε πως δεν είχε άλλη επιλογή παρά να αφαιρέσει το πέος για να νιώσει ο πάπιος καλύτερα και να προλάβει τα χειρότερα.

«Δεν θα μπορέσει να αναπαραχθεί και μάλλον θα έχει μια ζωή με λιγότερες απολαύσεις σε σχέση με πριν» κατέληξε.

Περίεργα - Παράξενα

Γεννήθηκε το πρώτο πράσινο κουτάβι

πράσινο κουτάβι.jpg

Όταν το λευκό ποιμενικό μίας οικογένειας από την Αμερική γέννησε οκτώ νέα κουτάβια, ένα απ’ αυτά προκάλεσε έκπληξη στην οικογένεια εξαιτίας του χρώματος του δέρματος του.

Η Σάνα Στάμεϊ και η οικογένεια της δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν αντίκρισαν ένα από οκτώ κουτάβια του άσπρου γερμανικού ποιμενικού της οικογένειας, το οποίο ξεχώρισε αμέσως από το πράσινο χρώμα του.

Συγκεκριμένα παρότι τα όλα γεννήθηκαν υγιή στις 10 Ιανουαρίου, το τέταρτο κουτάβι είχε πράσινο χρώμα και περίεργη συμπεριφορά.

 «Όταν γεννήθηκε είχε ένα ανοιχτό πράσινο χρώμα και ήταν εξαιρετικά άγριο», δήλωσε στην Today, η Στάμεϊ που κατοικεί στην Νότια Καρολίνα.

Όπως περιέγραψε το κουτάβι ήταν «υπερκινητικό και επιθετικό», έτσι αποφάσισε να τον ονομάσει Χάλκ καθώς της θύμισε τον γνωστό δυναμικό χαρακτά της Μάρβελ, ο οποίος είναι γνωστός για το πράσινο χρώμα του.

Ήδη η περίπτωση του Χαλκ έχει γίνει ευρέως γνωστή στο διαδίκτυο και τον έχει κάνει διάσημο.

Γιατί το κουτάβι γεννήθηκε πράσινο;

Σύμφωνα με την κτηνίατρο Σούζαν Τσιαντσούλι «όταν βρίσκονται στην κοιλιά της μάνας, μπορεί να υπάρχει μηκώνιο με αποτέλεσμα να τους δημιουργούνται στίγματα».

Όπως ανέφερε η Στάμεϊ αρχικά «φρίκαρα λίγο από το χρώμα», αλλά στη συνέχεια θυμήθηκε μία παρόμοια περίπτωση που είχε δει στο Facebook και θυμήθηκε ότι το χρώμα δεν είναι βλαβερό για τα κουτάβια.

«Θα ήλπιζα να μείνει για πάντα πράσινο, αλλά όσο τον γλείφει η μητέρα του τον καθαρίζει και μόλις τον κάνω μπάνιο πιθανότατα θα φύγει όλο το χρώμα», κατέληξε η Σάνα.