Περίεργα - Παράξενα

Η πρώτη live γέννα στο youtube κατεγράφη στην ιστορία! Δείτε το βίντεο

genna.jpg

Ένα πρωτοφανές για τα... διαδικτυακά χρονικά βίντεο παρακολούθησαν, σε ζωντανή μάλιστα μετάδοση, πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο.
Το βίντεο κατέγραφε λεπτό λεπτό μια γυναίκα που γινόταν για πρώτη φορά μητέρα!
Η πρώτη live γέννα στο youtube λοιπόν κατεγράφη στην ιστορία!

Η Sarah Stevenson, η οποία είναι περισσότερο γνωστή ως «Sarah’sDay» («Ημέρα της Σάρα»), μοιράστηκε τα πάντα με τους χρήστες του δημοφιλούς διαδικτυακού καναλιού: την προετοιμασία της, τις συστολές, τις ωδίνες του τοκετού και φυσικά το ευτυχές γεγονός της γέννας του γιου της, Fox Ocean Tilse, στις 29 Μαρτίου.

Πολλοί από όσους παρακολούθησαν τη γέννα, της έδωσαν συγχαρητήρια για την απόφασή της αυτή, να δώσει δηλαδή μια αληθινή και... ωμή εικόνα μιας από τις πιο έντονα φορτισμένες συναισθηματικά εμπειρίες ζωής. Πολλοί σχολίασαν πως το βίντεο «τους έκανε να κλάψουν»!
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Περίεργα - Παράξενα

Ρεκόρ Γκίνες για συλλογή 20.000 παιχνιδιών από fast food (φώτο)

συλλογη παιχνιδιων

Πολλοί άνθρωποι συλλέγουν αναμνηστικά αντικείμενα ή παιχνίδια από τοην παιδική ηλικία. Από την ηλικία των 5 ετών, ο Φιλιππινέζος γραφίστας Πέρσιβαλ Λούγκου είχε το πάθος να συλλέγει παιχνίδια από αλυσίδες εστιατορίων fast food όπως τα McDonald's, Burger King και Jollibee.

Τώρα, σχεδόν πέντε δεκαετίες αργότερα, ο 50χρονος έχει στο σπίτι του περίπου 20.000 παιχνίδια και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness από το 2014, όταν η συλλογή του έφτασε περισσότερα από 10.000 αντικείμενα.

«Το παιχνίδι είναι από μόνο του ένας αφηγητής», είπε ο Λούγκου, εξηγώντας το χόμπι του καθισμένος ανάμεσα στα παιχνίδια του.
«Για παράδειγμα, μου προσφέρει μια ματιά της συγκεκριμένης περιόδου όταν την έζησα, την ιστορία του τι συμβαίνει, ποια είναι τα περιστατικά που συνδέονται με την απόκτηση του κάθε παιχνιδιού», είπε.

Ο Λούγκου, που ζει στο Απαλιτ στην Παμπάνγκα, μια επαρχία βορειοδυτικά της Μανίλα, έχτισε το τριώροφο σπίτι του ειδικά για να στεγάσει τη συλλογή του.

Τα περισσότερα από τα παιχνίδια του αποκτήθηκαν μέσω προσωπικών αγορών, αλλά μερικά είναι δώρα από φίλους και συγγενείς.

Ένα από τα πιο πολύτιμα κομμάτια του είναι το «Hetty Spaghetti», μια μασκότ από την αλυσίδα Jollibee που του έδωσε η μητέρα του το 1988.

Το όνειρό του τώρα είναι να εκθέσει τελικά τη συλλογή του στο κοινό ή ακόμη και να ανοίξει ένα μουσείο για να «δώσει στους άλλους την ευκαιρία να ξαναβλέπουν τις δικές τους παιδικές αναμνήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Κίνα: Παιδί κατέχει μία υπεράνθρωπη ιδιότητα!

Ξενοδοχείο για μοναχικές... μέλισσες (φώτο)

Ιαπωνία: Η χώρα όπου ένας στους δέκα είναι παρθένος μέχρι τα 40