Περίεργα - Παράξενα

Χώρισε τη γυναίκα του και παντρεύτηκε... την πεθερά του

διαζυγιο

Ο Clive Blunden έφτασε ως το Ευρωπαϊκό για να ακυρώσει τον βρετανικό νόμο που του απαγόρευε να παντρευτεί την μητέρα της τέως συζύγου του.

Για τον Clive Blunden, 65 χρονών, και την αγαπημένη του Brenda, 77, η νομιμοποίηση της σχέσης τους ήταν η μοναδική επιθυμία τους και για να γίνει πραγματικότητα δεν δίστασαν να φτάσουν στα άκρα. Το ζευγάρι που ήρθε πιο κοντά το 1989, τέσσερα χρόνια μετά από το διαζύγιο εκείνου με την κόρη της Brenda, Irene Little, ήταν αποφασισμένο να χορέψει τον χορό του Ησαΐα, ακόμα και αν αυτό σήμαινε ότι ο Clive θα πήγαινε φυλακή. Κι αυτό διότι η βρετανική νομοθεσία απαγόρευε ρητά τους γάμους ανάμεσα σε νύφη και πεθερό, ακόμα και όταν ο γάμος πάνω στον οποίο βασίζονταν η συγγενική σχέση έχει λυθεί προ πολλού.

Όμως, ο Clive, ο οποίος, όταν το 1997 το ζεύγος ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί, ανακάλυψε πως τα δεσμά του γάμου θα του στοίχιζαν επτά χρόνια στη φυλακή, κίνησε γη και ουρανό για να ανατρέψει την «αναχρονιστική» νομοθεσία.

Ως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έφτασε η χάρη του, το οποίο τον δικαίωσε.

Έτσι  τελικά το ζευγάρι πέρασε την κουλούρα το 2007, προκαλώντας την οργή της κόρης της Brenda, η οποία δηλώνει πως δεν αναγνωρίζει αυτή την γυναίκα που ποζάρει δίπλα στον πρώην σύζυγό της.

Όμως, το ζευγάρι που είναι πλέον μαζί περισσότερα από τριάντα χρόνια δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τις αντιδράσεις  που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί η ένωσή του. «Είμαστε πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Είμαστε μαζί 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα και είναι μαγικό» δηλώνουν πανευτυχείς.

Περίεργα - Παράξενα

Έβαλε μάσκα αλά... Star Wars για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό

μάσκα Star Wars

Δεν λείπει το χιούμορ στους πολίτες των Σερρών, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει να τηρούν αυστηρά τα μέτρα για την αποτροπή περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού, ώστε να μην μπουν στο επίπεδο 4, δηλαδή το τοπικό lockdown.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός Σερραίου, που φάνηκε να περπατά σε πεζόδρομο της μακεδονικής πόλης με μάσκα που παραπέμπει στη γνωστή σειρά ταινιών StarWars!

Δείτε την σχετική ανάρτηση: