Περίεργα - Παράξενα

22χρονη πήρε τον τίτλο «Μις Χίτλερ»!

xitler1.jpg

Μία νεαρή γυναίκα που κατηγορείται ότι είναι νεοναζί συμμετείχε σε Εθνική Δράση ως μέρος μιας εκδήλωσης ομορφιάς «Μις Χίτλερ». 
Η Alice Cutter, 22 ετών, φέρεται ότι δήλωσε μέρος στο διαγωνισμό με το όνομα «Μις Χίτλερ». 
Σε ένα δικαστήριο αναφέρθηκε ότι συμμετείχε στον διαγωνισμό με σκοπό την πρόσληψη περισσότερων μελών στην εξτρεμιστική ομάδα και την «ανάδειξη του προφίλ» της Εθνικής Δράσης
Οι νομοθέτες έδειξαν σήμερα εικόνες όπου οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι φορούσε μια μάσκα προσώπου National Action με το λογότυπο της Miss Hitler 2016.
 

Ο αρραβωνιαστικός της Mark Jones, 24 ετών, φέρεται να φαίνεται ότι έκανε ένα ναζιστικό χαιρετισμό σε μια αίθουσα εκτέλεσης στο στρατόπεδο μόλις ένα μήνα νωρίτερα.
Κατηγορείται επίσης ότι ανήκει στην ίδια ομάδα και έχει δικαστεί για τον ίδιο λόγο!
Και οι δυο τους αρνούνται την κατηγορία ότι ανήκουν στην απαγορευμένη οργάνωση, η οποία απαγορεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2016 μετά τη δολοφονία του εργατικού βουλευτή.
Το σενάριο που ευτυχώς δεν ζήσαμε!
 

Περίεργα - Παράξενα

Φουκοσίμα: Μία μάσκα για τη θεά Κάνον

θεα κανον - μασκα

Εργαζόμενοι σκαρφάλωσαν σε ένα γιγαντιαίο άγαλμα βουδιστικής θεότητας στην Ιαπωνία προκειμένου να τοποθετήσουν κατόπιν παραγγελία μία μάσκα στο πρόσωπό της, ως πράξη «προσευχής» για το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Χρειάστηκαν τέσσερις εργάτες για τρεις ώρες ώστε να μεταφέρουν τη μάσκα με σχοινιά πάνω στο ύψους 57 μέτρων λευκό άγαλμα της θεάς Κάνον - η θεά του ελέους - στον ναό Houkokuji Aizu Betsuin στη Φουκουσίμα.

Στη συνέχεια ξετύλιξαν τη ροζ μάσκα φτιαγμένη από ύφασμα, μεγέθους 4,1 μέτρων με 5,3 μέτρα και βάρους 35 κιλών, για να καλύψουν το κάτω μισό του προσώπου του αγάλματος.

Το άγαλμα, που χτίστηκε πριν από 33 χρόνια, είναι κοίλο με σκάλα σπιράλ για να μπορεί κάποιος να ανέβει έως τον ώμο της θεάς. Οι άνθρωποι επισκέπτονται το άγαλμα, το οποίο κρατάει ένα μωρό για να προσευχηθούν για  ασφαλή γέννα και για να ζητήσουν ευλογία για τα νεογέννητα.

Ο υπεύθυνος του ναού Τακαόμι Χοριγκέιν είπε ότι οι εργαζόμενοι είχαν την ιδέα για τη μάσκα σε συζητήσεις αναφορικά με την αποκατάσταση του αγάλματος μετά από την καταστροφή του στον σεισμό του Φεβρουαρίου.

Ο Χοριγκέιν είπε ότι σκοπεύουν να κρατήσουν τη μάσκα στο άγαλμα μέχρι η κατάσταση με τον Covid-19 να τεθεί υπό έλεγχο στην Ιαπωνία.

ειδησεις σημερα

Αρση lockdown: Τι ανοίγει από αύριο Σάββατο 19 Ιουνίου

Έρευνα: Στο σπίτι περνούν τις κρίσεις τους οι ασθενείς με δρεπανοκυτταρική νόσο

Πανελλήνιες 2021: Πού οφείλονται οι καθυστερήσεις στη μετάδοση των θεμάτων