Παραπολιτικά

Κράτησε την ΝΔ στο παιχνίδι...ο Γραμματέας !

αυγενάκης7

Στη Λάρισα βρέθηκε εχθές το απόγευμα ο Γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Λ. Αυγενάκης, ο οποίος μαζί με στελέχη της ΝΔ από τη Θεσσαλία συμμετείχε σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, με τους παλαίμαχους του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας στο Δημοτικό Στάδιο ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ.

αυγενάκης1

αυγενάκης1, by mpeka

Το σκορ μπορεί να ήταν αρνητικό για τη ΝΔ καθώς οι παλαίμαχοι επικράτησαν με σκορ 3-1, αλλά το γκολ της τιμής σκόραρε για την ομάδα του ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λ. Αυγενάκης.

αυγενάκης2

αυγενάκης2, by mpeka

Στον αγώνα παραβρέθηκαν και συμμετείχαν οι Βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Χρήστος Μπουκώρος, Βασίλης Γιογιακας, Σταύρος Καλαφάτης, Γιώργος Γεωργαντάς, οι Προέδροι των ΝΟΔΕ Θεσσαλίας, τα μέλη της ΠΕ, τα στελέχη των ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ Θεσσαλίας.

αυγενάκης3

αυγενάκης3, by mpeka

Του ποδοσφαιρικού αγώνα προηγήθηκε επίσκεψη στο Κρίκκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λάρισαςτης Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, στο πλαίσιο της δράσης “Κανένας στο περιθώριο” που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, και έχει ως στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών και συνεργασίας για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με όλα τα επίπεδα διοίκησης και λήψης πολίτικων αποφάσεων.
 

αυγενάκης5

αυγενάκης5, by mpeka

Ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ εξήγησε ότι η πρωτοβουλία αυτή γίνεται πανελλαδικά και έχει ως στόχο να γνωρίσουν από κοντά ανθρώπους που στηρίζουν και βοηθούν κοινωνικές δομές και να αναδείξουν τα ζητήματα αυτά και στο Εθνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και να συμπεριλάβουν μέρος των προτάσεων που θα συγκεντρωθούν στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

αυγενάκης6

αυγενάκης6, by mpeka

αυγενάκης8

αυγενάκης8, by mpeka

αυγενάκης9

αυγενάκης9, by mpeka

αυγενάκης10

αυγενάκης10, by mpeka

αυγενάκης11

αυγενάκης11, by mpeka

αυγενάκης4

αυγενάκης4, by mpeka