Skip to main content
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Σταϊκούρας: Οσοι απολύουν εργαζόμενους δεν θα λάβουν ενισχύσεις
Χρήστος Σταϊκούρας
 clock 09:29 | 18/03/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

«Οσοι κάνουν απολύσεις, δεν θα πάρουν καμία ενίσχυση», ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στο MEGA, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του νέου πακέτου οικονομικών μέτρων.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας , τα μέτρα που θα ανακοινωθούν σήμερα θα είναι ύψους 2 δισ,. ευρώ, και τις επόμενες ημέρες θα έρθουν άλλα 1,8 δισ.

Στα σημερινά, το 1 δισ. θα αφορά ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων και το άλλο 1 τους εργαζόμενους που έχουν πληγεί από το κλείσιμο των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για υπαλλήλους, αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες που πλήττονται σήμεραΣχετικά με την πρόβλεψη για την ανάπτυξη μέσα στο 2020, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, αφού όπως είπε ο κ. Σταϊκούρας αυτή θα πέσει στο -1,5 με -2%!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis