Skip to main content
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα σύσκεψη για το Ελληνικό στο Μέγαρο Μαξίμου

μαξίμου
 clock 10:05 | 25/07/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την επένδυση στο Ελληνικό αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στόχος της κυβέρνησης, όπως έχει αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ειναι η επένδυση στο Ελληνικό να προχωρήσει μέσα στο 2019.

«Η επένδυση στο Ελληνικό είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν μπει οι μπουλντόζες. Αυτός είναι ο στόχος μου. Κινούμαστε με μεγάλη ταχύτητα. Έχουμε εντολή από τον πρωθυπουργό να παρεμβαίνουμε σε όλα τα επίπεδα της διοικήσεως για να πάμε γρηγορότερα» είχε δηλώσει πρόσφατα ο κ. Γεωργιάδης.

Όσον αφορά την επιτάχυνση των διαδικασιών στο Ελληνικό, όπως έχει ανακοινώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την έκδοση των τριών Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων έως τις 10 Αυγούστου.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis