Skip to main content
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Με ήπια πτώση 0,57% έκλεισε το Χρηματιστήριο
πτωση στο χρηματιστηριο
 clock 18:52 | 21/03/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Ηπια πτώση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, υπό το βάρος της ισχυρής πίεσης στις τραπεζικές μετοχές.

Η αγορά κινήθηκε σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνονται στις διαπραγματεύσεις αναφορικά με τη δεύτερη αξιολόγηση, οι οποίες συνεχίζονται στις Βρυξέλλες.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 640,42 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,57%.

Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε σε εύρος διακύμανσης 7,46 μονάδων. Κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 647,59 μονάδες (+0,53%) και κατώτερη τιμή στις 640,35 μονάδες (-0,62%).

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 53,725 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 89.737.453 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,74%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,23%.

[ΑΠΕ-ΜΠΕ]

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis