Θλίψη σκόρπισε σε συγγενείς, φίλους αλλά και στον δικηγορικό κόσμο του Ηρακλείου είδηση θανάτου της Ευτυχίας Κατσαρού Πετράκη σε ηλικία 62 ετών.
Η δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω ήταν πολύ γνωστή στο Ηράκλειο και μάχιμη στην δικηγορία.
Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο.
(Η εκλιπούσα δικηγόρος)
Ψηφισμα από την Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ηρακλείου:
Με ιδιαίτερη οδύνη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ηρακλείου πληροφορήθηκε την εκδημία της Δικηγόρου Ευτυχίας Κατσαρού – Πετράκη και επιθυμεί με το παρόν να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένειά της. Η εκλιπούσα υπήρξε μάχιμη Δικηγόρος, η οποία υπηρέτησε με ευθύτητα, αγωνιστικότητα και ανιδιοτέλεια το Δικηγορικό λειτούργημα υπερασπιζόμενη τον εργαζόμενο και κάθε πολίτη που είχε ανάγκη νομικής συμπαράστασης. Η πορεία της ανέδειξε τον κοινωνικό ρόλο του Δικηγόρου και άφησε πολύτιμη παρακαταθήκη ανθρωπιάς και επαγγελματικής αξιοπρέπειας.
Για την Ένωσή μας η απώλειά της έχει ιδιαίτερη διάσταση, καθώς υπήρξε μητέρα του συναδέλφου μας και πρώην Αντιπροέδρου της Ε.Α.Ν.Δ.Η. Ρήγα – Κωνσταντίνου Πετράκη, ο οποίος τίμησε με τη δράση του τους κοινούς μας αγώνες. Προς τον ίδιο και την οικογένεια της εκλιπούσας εκφράζουμε την πιο θερμή μας συμπαράσταση.
Τιμώντας τη μνήμη της το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Ν.Δ.Η. αποφάσισε όπως:
1.- παρασταθεί σύσσωμο κατά την εξόδιο ακολουθία της, εκφωνηθεί το παρόν και
2.- δωρηθεί ποσό 200 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Διπλή προσφυγή κατά του διαγωνισμού για τον εργολάβο στην Καθαριότητα
Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε "δύο υπέροχους αστυνομικούς" της Τροχαίας ΒΟΑΚ