Κρήτη

Βαρδάκης: «Άμεση η ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων του Λιμανιού της Άρβης»

βαρδακης - ολη

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Λιμάνι της Άρβης, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Γιάννη Βαρδαβά, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Μηνά Παπαδάκη και στελέχη του Οργανισμού.

Ο κ. Βαρδάκης μετέφερε στη Διοίκηση του Ο.Λ.Η. την αγωνία των κατοίκων της περιοχής της Άρβης, με τους οποίους είχε συνάντηση το περασμένο Σάββατο, καθώς μετά τους άγονους διαγωνισμούς για την αντικατάσταση των φωτιστικών στο Λιμάνι, η κατάσταση είναι τραγική και μάλιστα, ελλοχεύουν αρκετοί κίνδυνοι κατά τη διάρκεια της νύχτας, λόγω της πλήρους συσκότισης.

Για τους λόγους αυτούς, ο βουλευτής ζήτησε άμεση, έστω και προσωρινή λύση, έως ότου προχωρήσει ο διαγωνισμός για την πλήρη αποκατάσταση των κατεστραμμένων φωτιστικών. Επίσης, ο κ. Βαρδάκης ζήτησε ενημέρωση σχετικά με την απάμμωση του Λιμανιού.

Τόσο ο Πρόεδρος, όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Η., διαβεβαίωσαν τον κ. Βαρδάκη ότι για την απάμμωση θα βγει σύντομα διαγωνισμός και ως προς αυτή την κατεύθυνση γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστούν γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Αναφορικά με τον φωτισμό, που χαρακτηρίστηκε από όλους ζήτημα άμεσης προτεραιότητας, η Διοίκηση του Ο.Λ.Η. δεσμεύτηκε ότι μέχρι να υλοποιηθεί ο τρέχων διαγωνισμός πλήρους αποκατάστασης, θα τοποθετηθεί το αργότερο μέχρι την επόμενη Τρίτη, προσωρινός φωτισμός πλήρους επάρκειας για την ασφάλεια των κατοίκων και την ομαλή λειτουργία του Λιμανιού.

ειδησεις σημερα

Κρήτη: Συνάντηση του Περιφερειάρχη με την συγγραφέα Πηνελόπη Κουρτζή

Δήμος Γόρτυνας: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή λιμνοδεξαμενής στα Βασιλικά Ανώγεια

Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Νέα έργα 11 εκατ. ευρώ διεκδικεί από το πρόγραμμα «Α. Τρίτσης»

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι νεαροί πιάστηκαν στα χέρια - Αναστάτωση από τη συμπλοκή

Μασταμπάς συμπλοκή.

Στα χέρια πιάστηκε μια ομάδα νεαρών, που βρίσκονται στην πλατεία της Παναγίτσας του Μασταμπά στο Ηράκλειο.

Για λόγους που δεν έχουν ακόμα διευκρινηστεί, τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια όπως αναφέρουν οι πληροφορίες) άρχισαν να διαπληκτίζονται, ενώ τα ...αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα αναφέρουν πως αρκετοί από τους συμμετέχοντες στον καυγά, είχαν πέσει στο δρόμο, με τις εικόνες να θυμίζουν ελληνορωμαϊκή πάλη.

Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας, καθώς άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Στη φυλακή πατέρας και ...φίλος για τον βιασμό του 18χρονου

Κρήτη: Νέα χασισοφυτεία εντόπισαν οι αστυνομικοί

Κρήτη - κορωνοϊός: Σε λειτουργία οι 27 κλίνες ΜΕΘ της δωρεάς του Ιδρύματος Νιάρχος