Κρήτη

Τρίτος κύκλος σεμιναρίων για προφύλαξη από τον κορωνοϊό στους εργαζομένους της Κρήτης

εστίαση κορωνοϊός

Ξεκινά την Τρίτη 18 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 21 Μαΐου, ο τρίτος και τελευταίος κύκλος σεμιναρίων για την προφύλαξη από τον SARS-CoV-2 στους εργαζομένους της Κρήτης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τον τρίτο κύκλο Μέσω των φορέων, των εργατικών κέντρων, των δήμων της Περιφέρειας Κρήτης και μέσω των επιχειρήσεων τους, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται στο επισυναπτόμενο.
 
Το πρόγραμμα φέτος επικαιροποιήθηκε με βάση τα νέα δεδομένα για τον SARS-CoV-2 και τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα. Επιπλέον, διευρύνθηκε η συμμετοχή, παρέχοντας τη δυνατότητα σε ευρύτερες κατηγορίες φορέων, εργαζομένων και πολιτών της Κρήτης, να παρακολουθήσουν επιμέρους ενότητες του επιμορφωτικού προγράμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη: Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο για την ανεργία ζητούν τα Εργατικά Κέντρα

Ηράκλειο: Πώς έκαναν "φτερά" από τον λογαριασμό επιχειρηματία πάνω από 13.000 ευρώ

Ηράκλειο: "Πικρός" καφές για τον ιδιοκτήτη καφενείου

Κρήτη

Ηράκλειο

Επιστρέφει προς Ηράκλειο το κομβόι με τις ανεμογεννήτριες

Το κομβόι στο ύψος των Μοιρών

Προς Ηράκλειο επιστρέφει το κομβόι με τις πέντε νταλίκες, που μεταφέρει ανεμογεννήτριες, οι οποίες προορίζονταν να τοποθετηθούν  στον Άρδακτο του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, με τους κατοίκους της περιοχής να ξεσηκώνονται στο άκουσμα της είδησης.

κομβόι ανεμογεννήτριες
κομβόι ανεμογεννήτριες

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι νταλίκες οι οποίες για πολλές ώρες παρέμειναν ακινητοποιημένες στην περιοχή των Μοιρών, πήραν το δρόμο της επιστροφής, συνοδεία οχημάτων της αστυνομίας.

Ειδήσεις σήμερα

Κρήτη: Ψάχνουν σε στεριά και θάλασσα την 29χρονη!

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά των ΕΠΑΛ

Εγγραφές στο νέο Πειραματικό, 8ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου