Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρό βρέφος τεσσάρων μηνών μέσα στην κούνια του
βρέφος
 clock 14:34 | 14/03/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένα βαθύ πέπλο θλίψης έχει σκεπάσει χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, μετά την τραγική είδηση του θανάτου ενός βρέφους μόλις τεσσάρων μηνών. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η μητέρα του παιδιού το εντόπισε μέσα στην κούνια του χωρίς να παρουσιάζει σημάδια ζωής, γεγονός που προκάλεσε πανικό και άμεση κινητοποίηση των αρχών.

Στο σπίτι έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες που επιχείρησαν να βοηθήσουν διαπίστωσαν ότι το βρέφος είχε ήδη καταλήξει. Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία της προανάκρισης, ώστε να διερευνηθούν όλες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Συνελήφθη επιχειρηματίας για παράνομη εμπορία κάνναβης (εικόνα)

ΒΟΑΚ: "Βροχή" τα πρόστιμα στους οδηγούς μέσα σε μία ημέρα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis