Κρήτη

Τα εύσημα στην Περιφέρεια που πρωτοπορεί στην έρευνα και την τεχνολογία

Περιφερεια Κρητης

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Κρήτης που πρωτοπορεί στην έρευνα, στην καινοτομία, στην υψηλή τεχνολογία που παράγουν τα Ερευνητικά-Επιστημονικά-Ακαδημαικά Ιδρύματα του νησιού, εξέφρασε στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πορτογάλος Ευρωπαίος Επίτροπος Carlos Moedas, ο οποίος είναι αρμόδιος στους τομείς της έρευνας, της επιστήμης και της καινοτομίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Στη συνάντηση, στις Βρυξέλλες, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ενημέρωσε διεξοδικά τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την στρατηγική της «έξυπνης εξειδίκευσης» που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τα Ερευνητικά-Επιστημονικά  Ιδρύματα του νησιού και τη διασύνδεση της έρευνας με την πραγματική οικονομία  στους τομείς του πρωτογενή τομέα και του τουρισμού. Παράλληλα ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών πόρων για την προαγωγή του ερευνητικού-επιστημονικού πεδίου στη Κρήτη και ευρύτερα στην Ελλάδα.   
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε τον Ευρωπαίο Επίτροπο Carlos Moedas για τα καλά του λόγια και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί το νησί μας μόλις το επιτρέψει το πρόγραμμα του. 
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης βρίσκεται στις Βρυξέλλες όπου συμμετέχει στις εργασίες της Συνόδου της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες