Κρήτη

Συζήτηση για την επικοινωνία εφήβων - γονέων στο Ηράκλειο

εφηβεία

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος των καθηγητών του 13ου Γυμνασίου Ηρακλείου  και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αη-Γιάννη διοργανώνουν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 τις 18:00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου  ενημέρωση – συζήτηση με βιωματικό χαρακτήρα. Το θέμα  θα είναι «Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!» - Οι δυσκολίες επικοινωνίας με τα παιδιά στην εφηβεία. Την ενημέρωση–συζήτηση θα πραγματοποιήσει ο Ψυχολόγος Ανυφαντάκης Ιωάννης
 
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τόσο στις δυσκολίες που έχουν οι γονείς αλλά και οι έφηβοι να επικοινωνήσουν ο ένας με τον άλλον, όσο και στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η εφηβεία, ιδιαίτερα στις μέρες μας.

Θα θιχθούν θέματα που σχετίζονται με την κατανάλωση ψυχοτρόπων ουσιών, αλλά και παρορμητικών συμπεριφορών, όπως είναι η σχέση με το internet, τα social media, τις νέες τεχνολογίες κλπ.
Θα δοθεί επίσης βάρος στους ρόλους των ενηλίκων και των εφήβων στην καθημερινή ζωή.

 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τον βρήκε νεκρό ο θείος του μέσα σε μια λίμνη αίματος

αυτοκτονία

Ένας 22χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του απο συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο μετέβη στο σημείο καθώς ο 22χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ ο άτυχος νέος φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει όπλο. Το σπίτι αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, με τις αρχές να ερευνούν την υπόθεση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- "Χτύπησαν" εγκληματική ομάδα με χιλιάδες δενδρύλλια και όπλα - Συλλήψεις και στο Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι έρευνες για το "χαμένο" εκατομμύριο και οι επιφυλάξεις της ΕΛ.ΑΣ