Κρήτη

Συνάντηση Οικονομικού Επιμελητηρίου Αν. Κρήτης με συλλόγους λογιστών

Οικονομικό επιμελητήριο Αν. Κρήτης- Συνεδρίαση

Με πρωτοβουλία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας τμήματος Ανατολικής Κρήτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους συλλόγους λογιστών Ανατολικής Κρήτης με σκοπό τον συντονισμό κοινών δράσεων για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων του κλάδου των λογιστών φοροτεχνικών.

Αποφασίστηκε να προωθηθούν άμεσα στα αρμόδια υπουργεία τα καίρια αιτήματα που απασχολούν τον κλάδο και να ζητηθεί η συμβολή των τοπικών βουλευτών στην προώθηση τους.

Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι απαιτείτε ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου του λογιστή φοροτεχνικού σε επαγγελματικό και ανθρώπινο επίπεδο. Στη συνάντηση παρέστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΕ/ΤΑΚ , ο Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου
κ. Χριστοφοράκης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών νομού Ηρακλείου κ. Φανουράκης Αντώνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Μεσσαράς κ. Κουγιουμουτζής Ζαχαρίας και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών
Ελευθέρων Επαγγελματιών Λασιθίου κ.κ. Μαρκάκης Μανώλης και Κασωτάκης Γιώργος.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αναστάτωση από τον στύλο της ΔΕΗ που έπεσε

Σκουλά - Στύλος

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στην οδό Σκουλά, στο Ηράκλειο όταν για άγνωστους προς παρόν λόγους, στύλος της ΔΕΗ έπεσε στη μέση του δρόμου. 

Ευτυχώς, από την πτώση του στύλου δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός.

Επί τόπου βρέθηκαν και συνεργεία της υπηρεσίας προκειμένου να επιληφθούν του θέματος.