Κρήτη

Συνάντηση Αρναουτάκη με την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης

Συνάντηση Αρναουτάκη με την την Πρόεδρο του Κέντρου  Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης

Τα αποτελεσματικά μέτρα που εφαρμόζονται στις προνοιακές δομές της Κρήτης λόγω της πανδημίας, συζητήθηκαν στη συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη και της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης, Μαρίας Δαμανάκη. Στη
συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Ν. Βαμβακάς.

Εκτός από τα ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη της Πανδημίας και τα μέτρα που λαμβάνονται με σκοπό την προστασία της υγείας των ωφελούμενων και των εργαζομένων των δομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, στη συνάντηση αναδείχθηκε ακόμα η κοινή βούληση για την εδραίωση των
σχέσεων συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης.

Ο κ. Αρναουτάκης εξέφρασε την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης προς το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας με σκοπό την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων των δομών του Κέντρου και της υλικό-τεχνικής τους υποδομής με κυρίαρχο στόχο την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων και την αναβάθμιση των δομών.

Επίσης, παραδόθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης στην κα Δαμανάκη υγειονομικό υλικό και μέσα ατομικής προστασίας με σκοπό την ενίσχυση των δομών του Κέντρου σε όλη την Κρήτη για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Κατακρεουργημένο και σε βαλίτσα το πτώμα του συντρόφου της γυναίκας που στραγγαλίστηκε

αστυνομία περιπολικό

Κατακρεουργημένο και μέσα σε βαλίτσα (!) βρέθηκε στα Χανιά το πτώμα του 82χρονου συντρόφου της 79χρονης γυναίκας που χθες βρέθηκε επίσης άγρια δολοφονημένη, στην περιοχή Πασακάκι!

Μετά το μακάβριο εύρημα, όλα δείχνουν ότι οι άτυχοι ηλικιωμένοι έπεσαν θύματα διπλής δολοφονίας και ο δράστης - άγνωστο για ποιον λόγο - μετέφερε τον 82χρονο στο δεύτερο διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, είτε ζωντανό και με τη βία ή νεκρό, μέσα στην βαλίτσα στην οποία βρέθηκε! Για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου είχε εκδοθεί silver alert, αλλά δεν υπήρξε η παραμικρή πληροφορία, ενώ και η αναζήτηση του στίγματος του κινητού του δεν είχε αποφέρει καρπούς.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας άρχισαν να ψάχνουν ένα - ένα τα σπίτια που είχαν στην κατοχή τους οι ηλικιωμένοι κι έτσι έφτασαν σε αυτό της 79χρονης δίπλα στο σπίτι όπου και η ίδια βρέθηκε στραγγαλισμένη και ανακάλυψαν νεκρό τον σύντροφό της!