Κρήτη

Ψήφισμα της ΕΚΙΜ για τον Μιχάλη Καλογεράκη

Θλίψη για την απώλεια

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών συνήλθε σε έκτακτη συνεδρία στο Ιστορικό Μουσείο με το άγγελμα του θανάτου του Μιχάλη Καλογεράκη, μέλους της Ε.Κ.Ι.Μ. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου εξέφρασαν την προσωπική τους οδύνη και την οδύνη των μελών της Ε.Κ.Ι.Μ. για την απώλεια του εταίρου και φίλου.

Ο Μιχάλης Καλογεράκης υπήρξε ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της Ε.Κ.Ι.Μ. Υποστήριξε, έμπρακτα, αποτελεσματικά και αθόρυβα το έργο της Εταιρίας και του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, μαζί με τη σύζυγό του Στέλλα Αρχοντάκη-Καλογεράκη. Ήταν χαρακτηριστική η πραότητα, η καλοσύνη του και το ευγενές χιούμορ του, που διαχέονταν στον κύκλο της Ε.Κ.Ι.Μ. και του Ιστορικού Μουσείου, από τον οποίο πλέον θα λείψει.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Κ.Ι.Μ. παρέστησαν στην κηδεία του Μιχάλη Καλογεράκη και θα καταθέσουν στη μνήμη του χρηματικό ποσόν υπέρ των σκοπών του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Παράσυρση έξω από τον Άγιο Μηνά - Μποτιλιάρισμα σε όλο το κέντρο (βίντεο)

τροχαιο ηρακελιο

Παράσυρση ηλικιωμένου σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα έξω από τον Αγιο Μηνά στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος 82χρονος παρασύρθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από όχημα.

Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει η κυκλοφορία, με τα αυτοκίνητα να παραμένουν ακινητοποιημένα σε όλο το το κέντρο της πόλης.

Μάλιστα το ασθενοφόρο δυσκολεύτηκε να προσεγγίσει το σημείο του τροχαίου ατυχήματος ωστε να παραλάβει τον τραυματία.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο του Ηρακλείου

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγη ώρα αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: "Πίσσα" σκοτάδι σε ΠΑΓΝΗ και άλλα σημεία - Κίνδυνος θάνατος για τους διερχόμενους

Ηράκλειο: Στοιβάζουν 30 μαθητές σε 15 τ.μ. γιατί... βάφουν επί 1 μήνα 2 αίθουσες! (φωτό)

ESPA BANNER