Κρήτη

Ψαροντουφεκάς στην Κρήτη "χτύπησε" ροφό 10 κιλών (φωτογραφίες)

ορφός 4

Έναν ροφό 10 κιλών και 250 γραμμαρίων έπιασε πριν από μερικές μέρες, ψαροντουφεκάς σε θάλασσα των Χανίων. Η αλίευση του ήταν δύσκολη λόγω του μεγέθους, αλλά και της τρύπας μέσα στην οποία  ζούσε το μεγάλο ψάρι, μια και είναι γνωστό ότι αγαπά τα πετρώδη μέρη. Ο κόπος και η αναμονή όμως άξιζαν, και η ικανοποίηση του ψαρά μόλις τα κατάφερε ήταν μεγάλη!
 

ορφός 2

ορφός 2, by mpeka

ορφός 1

ορφός 1, by mpeka

ορφός 3

ορφός 3, by mpeka

ορφός 5

ορφός 5, by mpeka

ορφός 6

ορφός 6, by mpeka

Το ψάρι μεταφέρθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα της Αγίας Πελαγίας με τον ιδιοκτήτη Γιώργο Ξυλούρη να δηλώνει υπερήφανος που τον έχει στο μαγαζί  του ενώ την ίδια ικανοποίηση ένιωσαν και οι πελάτες του μαγαζιού που το γεύτηκαν.

 

Κρήτη

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη στη συνάντηση Κατσαρή - Αρναουτάκη

Ρομά Κατσαρής Αρναουτάκης

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη και την λειτουργία του συλλόγου τους, έκανε γνωστά σε επίσκεψη του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Θανάσης Κατσαρής.

Στη συνάντηση πού έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης ο Πρόεδρος, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την οργάνωση, λειτουργία,τους στόχους του Παγκρήτιου συλλόγου Ελλήνων Ρομά και για τις ενέργειες τους με αφορμή τις συνθήκες διαβίωσης τους. 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση, αλλά και για την ανταπόκριση του στην στήριξη της λειτουργίας του Παγκρήτιου συλλόγου, αλλά και για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του στην κοινωνική ομάδα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα των Ρομά στο Ηράκλειο

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς - Τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες

"Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στην Κρήτη"