Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ανάπλαση του κεντρικού δρόμου των Γκαγκαλών
εργασίες
 clock 19:42 | 17/06/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Προσωρινές  εργοταξιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Επαρχιακή οδό Ν.24 Άγιοι Δέκα, εντός του οικισμού Γκαγκαλών του Δ. Γόρτυνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες εντός του οικισμού Γκαγκαλών του Δ. Γόρτυνας και επί της κεντρικής οδού εντός του οικισμού (Επαρχιακή οδός Ν.24) για τις ανάγκες εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κεντρικού δρόμου οικισμού Γκαγκαλών Δ. Γόρτυνας»

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τον ανάδοχο του έργου την ερχόμενη Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025 με συμβατικό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης 6 μηνών, με σκοπό ο χρόνος αυτός να περιοριστεί όσο το δυνατόν (περίπου 3 μήνες). Ο ανάδοχος του έργου οφείλει να οργανώσει την εκτέλεση των εργασιών με τον καλύτερο τρόπο, με σκοπό την συντόμευση ολοκλήρωσης του έργου και τον περιορισμό της ταλαιπωρίας των πολιτών.

Από την παραπάνω ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας της ανωτέρω Επαρχιακής οδού, στο ύψος λίγο πριν τις εισόδους του οικισμού Γκαγκαλών και η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται μέσω της παρακαμτήριας ασφαλτοστρωμένης οδού, σύμφωνα με τα ανωτέρω συνημμένα σχετικά.

Ο Δ. Γόρτυνας παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους δημότες και κυρίως τους κατοίκους του οικισμού Γκαγκαλών, να συμμορφώνονται με τις εγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κίνα: Ανησυχία για τη σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν – Ο Σι καλεί σε αποκλιμάκωση

Ιράν-Ισραήλ: Διαρκής κλιμάκωση - Εκατέρωθεν βομβαρδισμοί και απειλές

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis