Κρήτη

Πεζοπορία στο Καθαρό, από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου

Οροπεδιο καθαρου

Την Κυριακή 7 Ιουνίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου συνεχίζει τις πεζοπορίες του τηρώντας πάντα τις αποστάσεις και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

Αυτή τη φορά θα ξεκινήσουμε με αφετηρία τη θέση Σγουρός Πρίνος στο οροπέδιο του Καθαρού. Θα διασχίσουμε τον οικισμό Μαύρες και θα συνεχίσουμε ως τη θέση ‘Λάκκος τσ’ ώχρας’. Κατόπιν θα περάσουμε από την πηγή Τρύπα και θ’ ακολουθήσουμε το μονοπάτι που οδηγεί στην κορφή του Λάζαρου ως τη θέση Λιβάδι. Μετά θα κινηθούμε ανατολικά στην διπλανή κορυφή, για ν’ απολαύσουμε την πανοραμική θέα στο οροπέδιο του Καθαρού. Η επιστροφή στην αφετηρία θα γίνει από διαφορετικό παλιό πέρασμα. Η πεζοπορία θα είναι κυκλική.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: από Άγιο Νικόλαο (Κ.Καραμανλή 23, S/M ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), την Κυριακή το πρωί στις 8:00. Η μετάβαση στην περιοχή θα γίνει με δικά μας αυτοκίνητα. Όποιος δεν διαθέτει δικό του όχημα θα καταβάλει αντίτιμο 5€ στον οδηγό. (επιβίβαση όχι πάνω από 3 άτομα συνολικά σε κάθε αυτ/το)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ: περίπου 5 ώρες (χωρίς τις απαραίτητες στάσεις)

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1+
ΑΡΧΗΓΟΣ: Λεωνίδας Κλώντζας (6944782507)

Κρήτη

Ηράκλειο

Ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ Κρήτς για το θάνατο του Παναγιώτη Κονιδάκη

Θλίψη για την απώλεια

Σύσσωμη η οικογένεια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης αποχαιρετά συγκλονισμένη ένα εξαίρετο μέλος της, τον Παναγιώτη Κονιδάκη, Διοικητικό Διευθυντή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης εκφράζει τα ακόλουθα: «Αποχαιρετάμε τον Παναγιώτη Κονιδάκη έναν ιδιαίτερα αγαπητό και δραστήριο άνθρωπο που η απώλειά του κάνει φτωχότερο το νοσοκομείο μας. Ευγενικός άνθρωπος, εξαίρετος επαγγελματίας, ο Παναγιώτης υπηρετούσε τα καθήκοντά του με ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα. Αφήνει τη σφραγίδα του ανεξίτηλη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και ολόκληρη η οικογένεια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης θα τον θυμάται με αγάπη και σεβασμό. Ευχόμαστε όλοι από καρδιάς θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του Ρένα, στα παιδιά του Αντώνη και Κατερίνα και στους οικείους του».