Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
ΠΑΓΝΗ: Συγκίνησε η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών - Μια παράσταση για τα παιδιά που νοσηλεύονται
θεατρική παράσταση
 clock 13:31 | 20/06/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος», σε μια τελευταία παράσταση χθες Πέμπτη 19 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο του ΠΑ.Γ.Ν.Η μοίρασε αγάπη δημιουργώντας ένα παραμυθένιο κόσμο ως μια ελάχιστη προσφορά για όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται, αλλά και τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου (τεχνικό, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό).

Ένα μήνυμα αγάπης από τη Θεατρική Ομάδα... γιατί η αγάπη είναι βάλσαμο για κάθε ψυχή που παλεύει να βρει το δικό της φως, το δικό της μονοπάτι.

Στην παράσταση χαιρέτησαν το μέλος του ΔΣ του σωματείου εκπαιδευτικών Δ .Θεοτοκόπουλος Θανάσης Πασσισης , ο οποίος ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό για τη προσφορά του και τόνισε την αξία των μηνυμάτων της παράστασης σε μια περιόδων πολέμου.

Image
θεατρική παράσταση

Εκ μέρους του ΔΣ του σωματείου και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ του ΠΑΓΝΗ χαιρέτισε η Τζαβάρα Νάνσυ ευχαριστώντας θερμά τη θεατρική ομάδα λέγοντας ότι :

''Σε ένα κόσμο που βράζει και φλέγεται, σε ένα κόσμο που η βαρβαρότητα θέλουν να θεωρηθεί κανονικότητα, η αγάπη τελικά είναι η σωστή απάντηση. Αγάπη για τον άνθρωπο και το τι μπορεί να δημιουργήσει μέσα από αυτήν. Για να μπορέσουμε να έχουμε το μέλλον που μας αξίζει χωρίς φτώχια , αδικία και πολέμους.

Εξάλλου όπως έλεγε και ο μεγάλος μας ποιητής, επίκαιρο παρά ποτέ σήμερα: τα λόγια της αγάπης κάτω από το δέντρο, το όνειρο του παιδιού, το όνειρο της μάνας , ΕΙΝΑΙ η Ειρήνη."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Συνεχίζεται το αδιέξοδο με τα σκουπίδια - Άθλιες εικόνες

Κρήτη: Ασταμάτητες οι ροές μεταναστών - 690 άτομα μέσα σε ένα 24ωρο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis