Δευτέρα 16 ΔΕΚ 2019 16:19
 • Ηρακλειο
  19°C
 • Χανια
  19°C
 • Ρεθυμνο
  19°C
 • Λασιθι
  19°C
Ekriti.gr Logo

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Ράδιο Κρήτη εφ' όλης της ύλης

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Ράδιο Κρήτη εφ' όλης της ύλης

αυγενακης.jpg

Στη συνάντηση του νέου υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Β. Λαμπρινό, στην Αθήνα, στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον καθώς οι δύο άνδρες, παραμερίζοντας τις όποιες προσωπικές τους διαφορές, βάζουν πάνω από όλα το καλό της πόλης και τις αθλητικές εγκαταστάσεις και πραγματοποιούν το πρώτο τους ραντεβού μετά τις εκλογές.

Ότι δεν πρόκειται το υπουργείο Αθλητισμού να αποτελέσει αποκλειστικά … υπουργείο ποδοσφαίρου αλλά θα είναι για κάθε άθλημα, ξεκαθάρισε πάντως, νωρίτερα, ο κ. Αυγενάκης, με δηλώσεις του στο «Ράδιο Κρήτη» και την εκπομπή του Μ. Αργυράκη, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι θα συνεργαστεί με όλους αρκεί όπως είπε να υπάρχουν διάφανοι όροι και καλή πρόθεση.

Αναφερόμενος στο θέμα του Στεγάστρου στο Παγκρήτιο, που είναι ψηλά στην ατζέντα για τον Β. Λαμπρινό, ο υφυπουργός τόνισε πως είχε προ ημερών συναντήσεις και με αντιπροσωπείες της UEFA και της FIFA ενώ επισήμανε ότι αυτή η διαδικασία πρέπει επιτέλους να ξεκολλήσει. Όπως ανέφερε στη συνάντηση το «παρών» θα δώσουν τόσο ο αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς, όσο και ο βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης, ενώ αύριο θα έχει επαφές και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ,  ενώ όπως είπε είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ και φυσικά με τον περιφερειάρχη Κρήτης.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε επίσης ότι τα χρήματα για το στέγαστρο του Παγκρητίου είναι διασφαλισμένα, ενώ θα υπάρξει μέριμνα για κάθε άθλημα, καθώς, όπως σημείωσε, το υπουργείο Αθλητισμού δεν πρόκειται να είναι υπουργείο … ποδοσφαίρου αλλά υπουργείο για όλα τα αθλήματα ενώ επισήμανε ότι μέριμνα θα υπάρξει και για το Κολυμβητήριο Ηρακλείου. 

Αύριο, ο κ. Αυγενάκης θα έχει επίσης επαφές με τον ΓΓ ΣΔΙΤ για το σημαντικό θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων με στόχο την εξοικονόμηση πόρων.

Διαβάστε επίσης. . .

Στις εκλογές του σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και εκπροσώπων στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου, τα...
Με μεγάλη επιτυχία, παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, του Επισκόπου Κνωσσού κ. Προδρόμου, μελών της...
Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmous+ KA229 : Steam and Culture, καθηγητές του Γενικού Λυκείου...