Κρήτη

Οι ευχαριστίες και το μήνυμα του Στρατηγού

Κωστας Λαγουδακης

Στους πολίτες της Κρήτης από τη νέα του θέση ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, απευθύνεται ο Υποστράτηγος Κώστας Λαγουδάκης. Αφού ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν όσο υπηρετούσε ως Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, διαβεβαιώνει ότι και από τη νέα του θέση ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις, να σταθεί ενεργά δίπλα στους πολίτες της Κρήτης.
Συγκεκριμένα ο Υποστράτηγος αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή την προαγωγή και την νέα μου τοποθέτηση ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διεύθυνσης Κρήτης, θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω προς όλους τους πολίτες, τις αρχές, τους φορείς και τα Μ.Μ.Ε. του Νομού Ηρακλείου, τις θερμές ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που με περιβάλλατε, καθώς και για τη γόνιμη συνεργασία που αναπτύξαμε τον ένα χρόνο που υπηρέτησα ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.
Η αναμφισβήτητη συμβολή σας στην Ελληνική Αστυνομία ως θεσμού της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας διαβεβαιώσω πως και από την νέα μου θέση, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να σταθώ ενεργά δίπλα στους πολίτες της Κρήτης και να εκπληρώσω την αποστολή μου απέναντι στην κοινωνία, τις/τους συναδέλφισσες/ους μου και τον τόπο μας με συνέπεια και ευθύνη.
Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για όλα όσα προσφέρατε και σας εύχομαι ολόψυχα, προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευλογία, αγάπη και επαγγελματική προκοπή. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το "ευχαριστώ" των γονιών της Μάγιας σε όσους τους στήριξαν

γονείς Μάγιας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουν οι γονείς της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου, η οποία αγνοείτο, και βρέθηκε τελικά χθες το πρωί, μετά από 8 ημέρες αγωνίας. Ο Γιώργος και η Παπάτυα Παπαδοπούλου ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν και τους στήριξαν όλες αυτές τις ημέρες.

Το μήνυμά τους:  

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους βοήθησαν στην ανεύρεση της Μάγιας. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου για την άμεση επικοινωνία μαζί μας αλλά και τις ενέργειες που έκανε. Ευχαριστώ τον ιδιωτικό ερευνητή Βαγγέλη Κοκολογιάννη για την πολύτιμη προσφορά του. Τα ΜΜΕ που με σοβαρότητα κάλυψαν το ζήτημα. Την κ. Πέγκυ Αποστολάκη για τον σχεδιασμό της έγχρωμης αφίσας. Τις επιχειρήσεις SpGraphics και Vision Group για τις αφίσες που εκτυπώσανε. Το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης - Σαντορίνης για την έμπρακτή του αλληλεγγύη. Τους γνωστούς και άγνωστους που μας έστειλαν κρίσιμες πληροφορίες. Τον λαό της Κρήτης και κυρίως του Ηρακλείου για την ανιδιοτελή στήριξή του. Σε προσωπικό επίπεδο, ο αγώνας που κάναμε ως οικογένεια δεν θα ήταν ο ίδιος αν δεν είχαμε τις οικογένειες που φρόντισαν τον γιο μας σαν δικό τους παιδί αυτές τι μέρες. Πάνω απ’ όλα όμως η δοκιμασία αυτή απέδειξε ότι η αληθινή φιλία είναι ανεκτίμητη αξία. Φίλοι, σας αγαπάμε πραγματικά.

Οι γονείς της Μάγιας,

Παπάτυα & Γιώργος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός: Ανοίγουν οι εκκλησίες - Τι αποφάσισε η κυβέρνηση (Βίντεο)

Ηράκλειο: Νέα διακοπή στη δίκη της μικρής Μελίνας