Κρήτη

Κρήτη: Βρήκαν νεκρό τον πρόεδρο της Κοινότητας

λιμανι νεκρος

Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου στο χωριό της Μακρυλιάς, με τον πρόεδρο της κοινότητας να εντοπίζεται νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Ο Χρήστος Βερίγος, βρισκόταν μόνος του στο σπίτι του στη Μακρυλιά, αφού η σύζυγός βρισκόταν εκτός Κρήτης για λόγους υγείας. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων τα τελευταία σημεία ζωής τα έδωσε την Παρασκευή το απόγευμα όταν συνάντησε τον πρώην πρόεδρο της κοινότητας και του ανέφερε πως ένιωθε ένα πόνο στο στήθος, χωρίς κατά τ’ άλλα να αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας.

Όπως αναφέρει το Ράδιο Λασίθι, από εκεί και πέρα σταμάτησε η επικοινωνία με την οικογένειά του, και έτσι το απόγευμα του Σαββάτου περίπου στις 5 αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του και τον εντόπισαν νεκρό με το ΕΚΑΒ να μεταβαίνει στο σημείο για να παραλάβει τη σωρό.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του, αναμένεται να γίνουν γνωστά από τη διαδικασία νεκροψίας – νεκροτομής που θα ακολουθήσει.

Κρήτη

Άρωμα Κρήτης... στη μεγάλη επένδυση της Amazon στην Ελλάδα

μαρίνα σταυρακαντωνάκη

Mια Κρητικιά, αποτέλεσε τον συνδετήριο κρίκο για τη μεγάλη επένδυση της εταιρίας Amazon στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti η Public Policy Manager της Amazon για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μαρίνα Σταυρακαντωνάκη, κόρη του γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία Γιώργου Σταυρακαντωνάκη, με τις γνώσεις και τις ικανότητές της, έφερε σε επαφή Έλληνες και Αμερικανούς, ώστε να υλοποιηθεί η συμφωνία.

Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου
Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες όπου η Amazon Web Services θα επενδύσει για την πρώτη επέκταση της υποδομής Local Zone (Τοπικές Ζώνες) εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι θα γίνει η επιλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

ESPA BANNER