Κρήτη

Κρήτη: Θρήνος για τον Μανόλη που "έσβησε" στην άσφαλτο...

Μανώλης Βοσκάκης

Πένθος στην Αρχοντική Ρεθύμνου από όπου καταγόταν, έχει σκορπίσει ο αδόκητος χαμός του 27χρονου άνδρα που σήμερα τα ξημερώματα τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα στο Ρέθυμνο. 

Πρόκειται για τον 27χρονο Μανόλη Βοσκάκη του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε τα ξημερώματα τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. 

Η κηδεία του άτυχου νέου θα γίνει τη Δευτέρα στις 14.30 στην Αρχοντική.

(Φωτογραφία Goodnet)

Κρήτη

Ηράκλειο

Διαψεύδουν η εργαζόμενη και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ ότι υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού στην υπηρεσία

κορωνοϊός

Σχετικά με το άρθρο του ekriti.gr ότι θετική στο τεστ κορωνοϊού βρέθηκε εργαζόμενη στη ΔΟΥ Ηρακλείου, επικοινώνησαν με το μέσο τόσο η εργαζόμενη όσο και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ και διέψευσαν την πληροφορία ότι ήταν θετικό το τεστ.

Μάλιστα η εργαζόμενη στη ΔΟΥ μας είπε ότι πράγματι η κόρη της βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, αλλά, στα τεστ που έγιναν στο οικογενειακό περιβάλλον, όλα ήταν αρνητικά.

Το ekriti.gr παραθέτει όλα τα στοιχεία, προκειμένου να φωτίσει κάθε πλευρά του θέματος και να ενημερωθούν υπεύθυνα οι πολίτες. Το γεγονός ότι το τεστ στην εργαζόμενη είναι αρνητικό (όπως μας διαβεβαίωσε) είναι πολύ καλό και ευχή μας είναι να μην υπάρξει ξανά άλλο κρούσμα.

Όμως, από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε το θέμα ήμασταν υποχρεωμένοι να το αναδείξουμε.