Κρήτη

Συγκίνησαν στην παρέλαση οι λιγοστοί μαθητές του σχολείου

gavdos_parelasi_1.jpg

Μακριά από τις φαντασμαγορικές εκδηλώσεις και παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου. Εκεί που χτυπά η καρδιά της άλλης Ελλάδας σε μια γωνιά της, οι λιγοστοί μικροί μαθητές του σχολείου της Γαύδου συγκίνησαν για μια ακόμη χρονιά.

Συνοδεία της δασκάλας τους κράτησαν την Ελληνική σημαία,παρέλασαν και μας γέμισαν κουράγιο και δύναμη για το μέλλον τιμώντας το παρελθόν.

Κρήτη

Κρήτη: Αυτή στο τμήμα... αυτός στο νοσοκομείο

καυγάς ζευγάρι

Ένα αδιευκρίνιστο περιστατικό που οδήγησε σε τραυματισμό ενός αλλοδαπού άνδρα έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του σταδίου του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία, του συμβάντος επιλήφθηκε ένα περιπολικό που προσήγαγε τη σύζυγο του μέχρι να εξακριβωθεί τι συνέβη και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει η "Ανατολή" ο σύζυγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφερε εκδορές στο κεφάλι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Η σύζυγος του άνδρα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με το συμβάν το οποίο και θεωρείται λήξαν, χωρίς να σχηματιστεί δικογραφία.