Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Στο νοσοκομείο μητέρα και η 6χρονη κόρη της μετά από άγρια επίθεση σκύλου

σκύλος
 clock 09:53 | 15/09/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου νοσηλεύονται μία 27χρονη γυναίκα από την Αλβανία και η 6χρονη κόρη της μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκαν από δεσποζόμενο σκύλο, στον Σταυρωμένο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σκύλος επιτέθηκε αρχικά στο παιδί δαγκώνοντάς το στα χέρια και στην προσπάθειά της η μητέρα να το προστατεύσει, δέχθηκε και η ίδια δαγκώματα στα χέρια και στα πόδια.

Μητέρα και κόρη διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου δέχθηκαν ιατρική φροντίδα στα τραύματά τους, ωστόσο παραμένουν νοσηλευόμενες.

Ο 66χρονος ιδιοκτήτης του μεγαλόσωμου σκύλου συνελήφθη και παρά το γεγονός ότι η 27χρονη δεν επιθυμούσε την ποινική του δίωξη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτεπαγγέλτως, ενώ του επεβλήθη και πρόστιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - μεταναστευτικό: Συνεχίζονται οι έρευνες μετά το ναυάγιο - Νέες αφίξεις τα ξημερώματα

"Οδύσσεια" δίχως τέλος σε Γιόφυρο και Ξηροπόταμο: Ανοιχτές τρύπες φρεατίων - Ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας

Ηράκλειο: Σοκάρει η παραβατικότητα ανηλίκων - Έσπασαν ρεζερβουάρ αυτοκινήτου και το γέμισαν πέτρες

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis